Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MARTI, 15 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Cum vor concurentii sa fie jumatatea lor VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MARTI, 15 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. S-au scurs peste 100 de zile de la inceputul competitiei, iar noii concurenti sunt in cautarea jumatatii.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. 102 zile au trecut de la debutul competitiei. In editia de azi, Loredana s-a plans de probleme cu sanatatea. “Am tensiunea mica”, a spus ea, lucru care ii cauzeaza ameteli. Aurel si-a mai revenit din boala dupa ce a luat antibiotic.

VEZI SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 16 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Acuzatii dure: cine fura produsele?! VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Editia de marti a scos la iveala si probleme cu curatenia in cele doua case, a fetelor si a baietilor. Eduard s-a plans ca mizeria este atat de mare “incat ti-e scarba sa mananci.”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Noii concurenti si-au descris jumatatea ideala.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Loredana a spus ca si-ar dori un iubit charismatic, cu simtul umorului.  Alexandru a mai spus ca isi doreste o iubita “pupacioasa”. Tudor a spus ca are nevoie de o partenera de viata “care sa stie sa gateasca” si sa fie “subtirica, dar voluptoasa.” Prezentatoarea emisiunii l-a criticat, spunandu-i ca isi ridica prea mult standardele.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Crina a spus ca vrea un barbat inalt, solid si cu privire patrunzatoare. Ciprian a spus ca vrea o iubita care sa isi doreasca sa invete sa danseze.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. De asemenea, majoritatea concurentelor au spus ca vor un iubit inalt, in timp ce majoritatea baietilor au spus ca vor o iubita frumoasa.


43-65-76-457 de f100003394326847

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top