Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MARTI, 22 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Alexandru si Mihaela propusi pentru eliminare. Tudor din ce in ce mai tensionat

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Editia de marti a emisiunii a fost motiv de sarbatoare pentru unii si prilej de intristare pentru altii.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Concurentii au chefuit pe cinste la Pomana Porcului din editia de ieri. Daca voia buna a fost prezenta in randul baietilor si fetelor, nu acelasi lucru se poate spune despre Tudor. Povestea de iubire dintre el si Florentina pare sa se fi incheiat inca de la primul capitol.

VEZI SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Florentina si Tudor vor forma un cuplu? VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Luiza s-a aratat ingrijorata de Tudor, care era foarte agitat inainte de finala pentru excursia in Dubai pe care o va disputa contra lui Aurel. „Se simte rau fizic dupa fiecare proba, se implica prea mult si emotional. Eram ingrijorata pentru el.Il simt agitat, el vrea sa dovedeasca la toate probele ca e bun”, a spus Luiza.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Inainte de proba pentru Dubai, Aurel s-a arata increzator, in timp ce Tudor a spus ca nu vrea sa se gandeasca la nimic.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Liliana a spus ca a inceput sa vorbeasca cu Tudor de aproximativ o luna, insa a precizat ca sunt doar prieteni si nu poate sa fie vorba de mai mult intre ei: “nu e ceva intentionat intre noi si nu ne petrecem foarte mult timp impreuna”. Situatia este una curioasa avand in vedere ca Liliana si Florinetina sunt prietene.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Mihaela si Alexandru propusi pentru eliminare. Soarta lor in emisiune va fi decisa pana joi. Pe de alta parte, Lavinia si Eduard aniverseaza trei luni de relatie, in timp ce Aurel si Valentina au implinit o luna de logodna si trei luni de relatie.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top