Connect with us

Știri

Mireasa pentru fiul meu: Strigatul de lupta a rasunat IN TOATA CASA!

Ieri, dupa emisiune, doamna Mioara a fost subiect de discutii. Iata ce intamplari inedite au avut loc pe 29 octombrie la Mireasa pentru fiul meu.

Doamna Mioara a declarat azi ca nu s-a simtit deloc bine, in mare parte din cauza dorului de casa. „Vreau sa mentionez ca ieri m-am trezit cu o stare foarte proasta, am visat ceva urat si m-am gandit la cei pe care i-am lasat acasa. Venind si tavalugul de materiale am cedat. Mi-am dar seama ca trebuia sa fiu alaturi de nepotul meu si iubita lui ieri dupa ce ati dat acele imagini video! Toti tinerii din ziua de azi fac ce au facut ei”, a declarat aceasta in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu.

In alta ordine de idei, Nicolae este pe cale sa faca pereche. Cu cine? „Sunt 2-3 fete pregatite de casatorie pe care vreau sa le cunosc mai bine”, a marturisit concurentul de la Mireasa pentru fiul meu.

Sa fie oare Mihaela? Emanuel se pare ca nu o mai doreste, dupa ce a spus „Eu caut cu totul altfel de fata. Cel mai mult m-a deranjat la Mihaela jocurile pe care le-a facut cu mine.”

CITESTE SI: S-A ZGUDUIT CASA de la Mireasa pentru fiul meu! Mania unei concurente A STARNIT TOTUL!

CITESTE SI: Mireasa pentru fiul meu: Ana A VRUT SA SARA GARDUL casei din cauza lui Stefan

Si cum nu trece o zi fara razboi, astazi bugetul saptamanal a fost cel care a declansat lupta, dupa ce Lavinia a ramas cu buzunarul gol dupa petrecerea de o luna de relatie. „Trebuia sa sarbatorim o luna de cuplu si am lasat putini bani din bugetul saptamanal ca sa putem sa cumparam si noi ceva. Asta s-a intamplat duminica seara. Luni s-au marti a venit un mesaj de la staff cum ca celor care urmeaza sa sarbatorim o luna de iubire ni se aloca o anumita suma pentru a face o surpriza. Nestiind acest lucru noi deja lasasem acei bani din buget si am intrebat staful daca mai putem recupara banii si ni s-a spus ca vor veni la urmatorul buget saptamanal”, a spus Lavinia la Mireasa pentru fiul meu.

Dupa cum era de asteptat, celelalte fete nu au fost prea multumite de aceasta isprava.

Tie cum ti s-a parut emisiunea de azi?

Sursa foto alinstoica.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top