Connect with us
Mirel Rădoi prima reacție după ce fratele său s-a aruncat de la etaj

Știri

Mirel Rădoi prima reacție după ce fratele său s-a aruncat de la etaj

Mirel Rădoi, antrenorul Naționalei U21 a României, este în stare de șoc după ce a aflat că fratele său Mihai Nicușor Rădoi s-a runcat de la etaj. Prima lui reacție.

Mirel Rădoi reacționează după cumplita tragedie din familia sa

Vestea că fratele său Mihai Nicușor s-a aruncat de la etaj l-a șocat pe Mirel. Contactat de reporterii presei locale din Drobeta Turnu Serverin, acesta nu a dorit să comenteze prea mult și a spus că va reveni.

Mirel Rădoi se intersează constant de starea de sănătate a fratelui său, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ințial Mirel Rădoi, a comentat pe această temă: „Nu ştiu nimic. Eu sunt la Cheile Grădiştei. Nu ştiu nimic. Cine v-a zis? Chiar nu ştiu, habar nu am. O să sun şi eu acum. Nu, nu (n.r. nu l-a sunat nimeni)”, a spus Mirel Rădoi, pentru spynews.ro.

„Apelul s-a primit la 112 în jurul orei 12.00. Un cetăţean a sesizat că de la etajul unui bloc de pe strada Dr. Babeş a căzut un bărbat fără a putea oferi detalii. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbatul căzut şi l-a transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. A rămas la faţa locului echipa de cercetare pentru a continua ancheta şi pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, au declarat pentru News.ro reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Fratele lui Mirel Rădoi, Mihai Nicușor în vârstă de 35 de ani s-a aruncat de la etajul 4 dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin. Potrivit informațiilor din mai multe surse acesta s-a certat înainte de a se arunca de la etaj cu soția.

Echipajele SMURD aflate la fața locului îi acordă lui Mihai Nicușor Rădoi primele îngrijiri.

Mihai Nicușor, fratele lui Radoi, cunoscut pentru problemele cu legea

Mihai Nicușor, fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj. De ce a făcut acest gest

Mihai Nicușor, fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj. De ce a făcut acest gest

La doar 35 de ani Mihai Nicușor Rădoi, fratele antrenorului Mirel Rădoi, este cunoscut pentru problemele sale cu legea. A fost condamnat de la multe ori la închisoare. Ultima sa condamnare a fost de un a și sașe luni cu executare pentru furt.

Acesta a fost eliberat condiționat pentru reabilitare, însă se pare că problemele din familie l-au dus în pragul sinuciderii.

În prag de divort, fratele lui Rădoi Mihai Nicușor depresiv

Probleme cu legea nu au fost singurele care au atârnat de gâtul lui Mihai Nicușor Rădoi, acesta era potrivit unor surse apropiate, în pragul divorțului de soția sa. Căsnicia nu mai funcționat iar certurile au fost tot mai dese.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top