Categorii Știri

MIRELA BOUREANU VAIDA de la MIREASA PENTRU FIUL MEU dezvaluie cand intra in concediu maternal

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu, este insarcinata si a dezvaluit cand va intra in concediu maternal.

Mirela Boureanu Vaida a dezvaluit in urma cu cateva zile ca este insarcinata si ca asteapta inca un copi. Prezntatoarea emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu mai are o fetita, pe nume Carla Maria, iar vestea ca va mai avea un copil i-a adus multa bucurie atat ei cat si fanilor sai.

In emisiunea de luni, 8 februarie, Mirela Boureanu Vaida, a avut o conversatie cu Cristina in care a dezvaluit cand isi ia concediu maternal. Ea i-a spus acesteia ca „prin in iulie nu o sa mai fiu aici”.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Ce concurenti spun ca vor sa plece

CITESTE SI: Mirela Boureanu Vaida, insarcinata din nou!

Nu se stie cine ii va lua locul Mirelei Boureanu Vaida, dar ultima data cand aceasta a lipsit, la inceputul acestui an, ea a fost inlocuita de Alina Dumitru, care este story-editor si ocazional redactor la Mireasa pentru Fiul Meu. Ea este sotia lui Catalin Dumitru, producator al show-ului MPFM.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU: Alina Dumitru prezinta editiile de luni si marti ale MPFM

„Cea mai mare bucurie la inceput de an, pe langa bucuria de zi cu zi – Carla, fetita mea vesela, vorbareata si dinamica, este vestea ca ea va mai avea un fratior sau o surioara. Este o fericire imensa tot ceea ce ni se intampla si o mare binecuvantare pentru mine si familia mea!”, a spus Mirela Boureanu Vaida, pentru Antena 1.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More