Connect with us
MIRELA VAIDA, LA UN PAS DE MOARTE DUPĂ CE A PIERDUT O SARCINĂ! AVEM PRIMELE DECLARAȚII DE LA FOSTA VEDETĂ A ANTENEI

Știri

Mirela Boureanu Vaida la un pas de moarte. Primele declarații ale vedetei

Mirela Boureanu Vaida este o vedetă foarte îndrăgită în România și apreciată de fanii celebrei emisiuni matrimoniale. De curând contractul său cu Antena 1 s-a incheiat, iar vedeta TV s-a declarat extrem de dezamagită de acest lucru și de faptul că i-au fost repartizate proiecte în care nu a crezut.

Mirela Boureanu Vaida la un pas de moarte

”Cântam de 40 de minute la Sinaia. Mă simțeam mai rău, dar am crezut că e o răceală netratată. Am simțit că ceva se întâmplă în timp ce cântam. O senzație că pierd sânge și mă uitam în jurul meu să nu se întâmple ceva, să văd. Practic curgea sânge. Am terminat de cântat, eram pe tocuri, a trebuit să urc până la etajul 1 unde aveam eu camera și când am ajuns în cameră atunci am văzut că am avut o hemoragie. Dar credeam că e o răceală și am mers la doctor după câteva zile.
În ziua aia a fost ceva mai evidentă hemoragia și imediat au spus medicii să merg să-mi ia sânge și mi-a făcut BCG-ul ăla să vadă dacă sunt însărcinată. Mi-au spus că am pierdut sarcina. Șocul a fost când am aflat că era extrauterină și atunci automat trebuie să pierzi sarcina. Dacă nu… muream. Atunci mi-a fost teamă că nu voi putea să am copii niciodată. Dacă prima a fost extrauterină așa vor fi și celelalte”, a spus Mirela Boureanu Vaida.

Șanse de 50%

”Eram în vacanță în Franța. Mi-am făcut și acolo multe teste și eram fericiți că vom avea un copil. Când m-am întors, ceva din mine îmi spunea că nu e bine. Dar nu știu ce, nu aveam niciun semnal. Am fost la ecograf și acolo mi-a spus că am o sarcină care se întâmplă o dată la nu știu câte cazuri.
Adică nu are sac vital. Pe scurt, nu are viață în el. Nu exista embrion, nu exista inimioară. Aveam toate simptomele de sarcină, dar nu aveam făt. În momentul ăla a fost un șoc.

Am spus că nu se poate. Am avut momente în care mergeam la biserică. Mă întrebam: «De ce mie, ce am făcut? Cu ce am greșit?». A trebuit să fac chiuretaj și la a doua și imediat după eram la emisiune. După aceea mi-am făcut niște investigații mai serioase.
Doctorița îmi spunea că de la 30 de ani, femeilor le scad șansele cu 50% să sămână însărcinate pe cale naturală. Uite că m-a ajutat Dumnezeu și acum e anul și copilul”, a mai spus Mirela Boureanu Vaida.
Mirela Boureanu va deveni mămică pentru a treia oară, în luna aprilie a acestui an. Și, în ciuda faptului că majoritatea îi spun că este greu să te descurci cu trei copii mici, vedeta se gândește serios să-l facă și pe al patrulea. Până la împlinirea vârstei de 40 de ani, prezentatoarea TV vrea să rămână însărcinată pentru a patra oară. Mirela Boureanu Vaida își dorește încă o fetiță!
Pe 27 ianuarie Mirela Boureanu Vaida s-a calificat în finala Eurovision cu un vot covârșitor venit din partea publicului TVR.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. anonim

    2019-01-28T20:35:19+02:00 at 20:35

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! ciudat! doar ieri ce am vazut-o la preselectia noastra eurovision aseara! castigand sau mai bine zis spus califincandu-se in finala! alaturi de teodora dinu, bella santiago, dya si lucian colarez, trooper, si claudiu mirea!

  2. CHIAR

    2019-01-28T09:09:44+02:00 at 9:09

    mare noroc a avut ca i-a scoso din gat..altfel se ineca..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top