Connect with us
Propunerea pentru premier l-a nemulțimit pe Mitropolitul Clujului, care a spus că ar fi preferat să fie un român ortodox.

Știri

Mitropolitul Clujului, despre premierul propus: „Aș fi preferat un premier român și ortodox”

Mitropolitul Clujului a comentat propunerea pentru premier. IPS Andrei Andreicuț a declarat, joi, într-o conferință de presă la Cluj, că Liviu Dragnea ar fi trebuit să îl nominalizeze pe Vasile Dîncu pentru funcția de prim-ministru. Reacția vine după ce liderul PSD a propus-o pe Sevil Shhaideh, scrie News.ro.

Mitropolitul Clujului a comentat propunerea pentru premierul României

„Dacă e să-mi cereți părerea mea personală, v-o spun și pe aceasta. Încă n-o știm pe doamna care va fi prim-ministru, probabil că e o femeie bună, o femeie pricepută la administrație. Însă, subiectiv, eu aș fi dorit să fie nominalizat un premier pe care îl cunoșteam și care era…

Se știe de la sine, mitropolit ortodox fiind, aș fi dorit un premier român și ortodox. Adică, pe cine, mă veți întreba. Pe domnul Vasile Sebastian Dîncu. Corespundea din toate punctele de vedere la criteriile pe care le avea în minte dl Dragnea. Sigur, că el a avut un rol deosebit în câștigarea alegerilor, îi respectăm personalitatea, dar făcea mai bine dacă îl numea de pildă pe dl Dîncu”, a spus Andrei Andreicuț.

Citește și: Cine este Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de premier

Sevil Shhaideh este propunerea făcută miercuri de PSD-ALDE pentru funcția de premier, la consultarile cu președintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Are 52 de ani și este de religie musulmană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top