Categorii Știri

Mituri și Realități: Ce nu te aștepți să vezi lucrând ca model de videochat

Job-ul de model de videochat vine la pachet cu anumite preconcepții pe care lumea le are despre aceasta industrie. Unele dintre acestea sunt pe bună dreptate, dar multe dintre ele sunt total eronate. Cu ajutorul celor de la Kins Webcam Models, studioul de videochat cu locații in Iași si București, astăzi vorbim despre câteva dintre lucrurile pe care nu te aștepți să le întâlnești dacă te angajezi ca model de videochat.

Prieteni

Ultimul lucru la care se gândește o fată ce ia în considerare o astfel de carieră, este că își va face și prieteni din acest domeniu. Dar, asemenea oricărui alt job, fiind constant in prezența altor colege din studioul de videochat un timp îndelungat, în momentele frumoase dar și în momentele grele, va duce inevitabil la apropierea dintre voi.

Lucrând în acest domeniu poți ajunge să legi prietenii puternice și să faci parte dintr-o comunitate de oameni care au încredere una în cealaltă chiar și cu cele mai delicate secrete.

Latura non-erotică

Nu mai este un secret ca acest job are o latură în fișa postului. Însă vei rămâne cu siguranță surprinsă cât de mulți oameni vor sa te plătească doar pentru a sta pur si simplu de vorba, pentru a te cunoaște pe tine și activitățile tale de zi cu zi.

Odată cu evoluția tehnologiei si rețelelor sociale, oamenii ajung sa se ascundă din ce in ce mai des in spatele unui ecran și sa deprindă din ce in ce mai mult lipsa abilităților de comunicare in viața reală. Din acest motiv, vei întâlni des metri pe șițe-urile de videochat care caută pur si simplu o interacțiune normală cu o alta ființă umană de sex opus si sunt dispuși sa plătească pentru asta.

Fantezii

Fanteziile pe care le vei întâlni la majoritatea dintre noi, sunt de tipul dominare, supunere sau venerare. In lumea videochat-ului vei întâlni membri plătitori care au fantezii la care nici nu te-ai fi putut gândi vreodată.

Părul roșcat, degetele picioarelor, îmbrăcămintea de fitness, conversațiile murdare sau pur si simplu mâncatul in timpul difuzării sunt unele dintre lucrurile pe care le poți primi ca solicitare de către un membru plătitor daca lucrezi in acest domeniu.

Libertatea

Este foarte probabil să nu existe un alt job care să-ți ofere flexibilitatea pe care ți-o oferă videochat-ul. Mai ales dacă ne raportam le recompensele financiare. Lucrând ca model de videochat ești cu adevărat propria ta șefă. Programul de lucru începe când vrei tu, îți poți lua liber oricând ai nevoie și poți programa o vacanță oricând dorești.

Mai mult de atât, toate aceste beneficii devin din ce în ce mai accesibile cu cât cariera ta de model de videochat devine mai stabilă si mai profitabilă. Desigur, pentru a avea succes va trebui de-asemenea să te menții relativ constantă și implicată în ceea ce faci.

Banii

Este deja cunoscut de publicul larg, mai ales in România, că veniturile acestei industrii depășesc cu mult salariile unui job obișnuit. Dar lucrurile nu stau astfel întotdeauna.

În orice moment al zilei, există peste 10.000 de modele de videochat ce difuzează live pe site-urile de specialitate. Nu toate aceste modele au încasări remarcabile. Pentru a avea cu adevărat succes financiar ca model de videochat, ai nevoie de un aspect fizic plăcut, o echipă puternică în spatele tău care să-ți gestioneze activitatea și să te ghideze pas cu pas, și de o personalitate care să te diferențieze de celelalte fete.

Share
Scris de
Olănescu Andrei

Acest site foloseste cookies.

Read More