Connect with us
Moarte suspectă în Iaşi. Modul stupid în care un bărbat şi-a găsit sfârşitul

Știri

Moarte suspectă în Iaşi. Modul stupid în care un bărbat şi-a găsit sfârşitul

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit, miercuri seară, într-un mod cât se poate de bizar.

Anchetatorii au încadrat evenimentul ca fiind unul suspect întrucât nu-şi pot da seama ce a dus la decesul bărbatului.

Un bărbat a murit într-o sală de jocuri după ce acesta a făcut stop cardiac. Acesta era în evidențele medicilor cu diabet și făcea tratament cu insulină.

O ambulanţă a ajuns imediat la locul unde se afla bărbatul. Medicii l-au resuscitat timp de 50 de minute.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD

Aceeaşi procedură a fost mai apoi aplicată timp de 20 de minute în Unitatea de Primiri Urgenţe.

Conform ziaruldeiasi.ro, cazul a fost raportat la poliţie şi s-a deschis un dosar de moarte suspectă. Poliţiştii urmează să stabilească care sunt circumstanţele morţii bărbatului de 45 de ani.

Citeşte şi O femeie se zbate între viață și moarte după ce a fost împinsă de un bărbat în fața trenului de la metrou

Un incident șocant s-a petrecut în Italia, țară în care trăiesc peste un milion de români. O femeie a fost împinsă în fața metroului, iar acum viața ei atârnă de un fir de ață.

Femeia a suferit răni extrem de grave. Un bărbat în vârstă de 47 de ani a împins-o pe femeie în stația de metrou Eur Fermi din sudul Romei. Acesta a fost arestat imediat de polițiștii romani.

Victima este o femeie din Peru și, cel mai probabil, agresiunea s-a produs din cauza urii italienilor față de străini, scriu jurnaliștii din peninsulă.

Și România a fost șocată de un incident similar. Cazul Magdalena Șerban

Decizie șocantă luată de criminala de la metrou. După declarații care i-au șocat până și pe anchetatorii care se ocupă de acest caz, Magdalena Șerban a luat o decizie de-a dreptul incredibilă.

Femeia care a comis crima de la metrou, acuzată de omor calificat și tentativă de omor după ce a împins o tânără pe șine, se va prezenta miercuri dimineața la Curtea de Apel București.

Acolo se va judeca o contestație vizavi de decizia de arestare preventivă. Tribunalul București a decis arestarea preventivă a criminalei de 36 de ani încă de pe data de 13 decembrie.

Magdalena Șerban a împins pe 12 decembrie o tânără pe liniile de metrou provocând moartea acesteia și a lovit-o cu piciorul în zona capului.

Incidentul s-a petrecut la stația de metro Dristor 1. Mai mult, aceasta a încercat să împingă o altă tânără în fața metroului cu câteva ore înainte, la stația Costin Georgian.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top