Categorii Știri

Moarte suspectă în Pitești: O femeie și-a găsit mama decedată în casă, cu capul înfășurat cu bandă adezivă

Moarte șocantă în Pitești, în noaptea de duminică spre luni. O femeie și-a găsit mama în vârstă de 72 de ani decedată în casă. Moartea este considerată una suspectă, deoarece femeia avea capul înfășurat de bandă adezivă.

Femeia care a făcut teribila descoperire înainte de miezul nopții a sunat la 112 și a spus că mama sa zace fără suflare întinsă în pat. Echipajul de pe ambulanță sosit la fața locului a constatat că este vorba despre o moarte suspectă și a fost imediat alertată și poliția.

„La locul solicitării am găsit o pacientă decedată de mai multe ore, motiv pentru care nu am început manevrele de resuscitare. Era decedată prin obstrucţie de căi aeriene superioare. Avea un leucoplast la nivelul feței.”, a dezvăluit Laura Lincă, de la SAJ Argeș, potrivit stirileprotv.ro.

Citește și: Caz şocant în Piteşti: Un poliţist şi-a împuşcat mortal copilul apoi s-a sinucis

Femeia care a dat alarma venise să-şi viziteze mama. Potrivit acesteia, uşa nu era forţată, iar lucrurile nu erau răvăşite. În plus, din locuinţa nu dispăruse nimic, așa că lucrurile se complică pentru anchetatori.

Anchetatorii se pregătesc să ia imaginile de pe camerele de supraveghere din blocul în care locuia femeia, pentru a vedea exact cine a intrat, dar și cine a ieșit din bloc și dacă vreuna dintre persoane are legătură cu moartea femeii.

„O femeie de 72 de ani a fost găsită decedată în locuinţă. Poliţiştii de investigaţii criminale iau în calcul toate posibilităţile, iar după aflarea rezultatului necropsiei se va putea contura o ipoteză în acest caz”, a dezvăluit Comisar Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Trupul femii a fost transportat la Serviciu de Medicină Legală pentru necropsie, iar în zilele următoare anchetatorii vor spune la ce concluzie au ajuns cu privire la această moarte suspectă.

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More