Connect with us
Moarte suspectă! Un politician român, găsit mort în propria mașină!

Știri

Moarte suspectă! Un politician român, găsit mort în propria mașină!

Moarte suspectă în lumea politică din România. Cristinel Corozal, om de afaceri și consilier local la primăria din Iași, din partea ALDE, a fost găsit fără suflare, în mașina sa, din apropierea complexului studențesc Tudor Vladimirescu.

O femeie a sunat la 112 pentru a anunţa moartea politicianului ieşean. S-a întâmplat duminică seară, iar apropiații acestuia susțin că Daniel Cristinel Corozal se deplasa cu mașina către clubul pe care îl deținea în zonă, iar la un moment dat i s-a făcut rău.

Acesta ar fi tras mașina pe dreapta, după care și-ar fi sunat prietena căreia i-ar fi spus că are dureri în zona pieptului și că are vărsături.

Corpul politicianului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Autorităţile ieşene au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă însă, la acest moment, principala pistă pe care anchetatorii merg e cea a unui infarct.

Cristinel Corozal

Cristinel Corozal

Cristinel Corozal fusese ales consilier la primăria Iași, din partea ALDE, la alegerile locale din anul 2016. El avea 45 de ani.

Citește și: Descoperire șocantă într-un cimitir din România. Ce au văzut oamenii când au mers să-și plângă morții

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top