Connect with us
Modele subiecte simulare Bac 2017 la clasa a XI a și a XII a postate de edu.ro. Subiecte la română, matematică, istorie, geografie, biologie.

Știri

Modele subiecte simulare BAC 2017 la toate materiile

Modele subiecte simulare Bac 2017. Elevii de clasa a XII a și a XI a intră de luni, 13 martie 2017 în focurile simulărilor pentru examene de Bacalaureat.

Proba cu care simulările debutează este, bineînțeles, cea la limba și literatura română. Elevii vor avea subiecte diferențiate pentru fiecare profil. Astfel, cei de la uman (filologie, științe sociale, pedagogic) vor primi subiecte diferite la simulare față de cei de la real (mate-info, științe ale naturii) și tehnologic.

Simularea continuă pentru elevii de clasa a XII a și a XI a marți, 14 martie cu proba la limba maternă, susținută doar de către cei care aparțin minorităților naționale.

Modele subiecte simulare Bac 2017. Joi, 16 martie se va susține proba obligatorie a profilului. La uman, aceasta este istoria, în timp ce la Real și Tehnologic este matematica, aceasta fiind clasificată pe module, în funcție de specializare (M1, M2, M3 pentru tehnologic).

În data de vineri 17 martie, are loc ultima probă, cea la alegere a profilului și specializării, care va fi susținută doar de către cei de clasa a XII a. Din nou, aici se dau subiecte diferențiate pentru profil, gama de opțiuni fiind una mai mare pentru candidați.

Astfel, umanul poate opta pentru geografie, logică și argumentare, filosofie, economie, sociologie, psihologie. Realul și tehnologicul pot alege dintre biologie vegetală și animală, anatomie, informatică, fizică, chimie organică și anorganică.

Afișarea rezultatelor la simularea de Bacalaureat 2017 urmează să se facă în data de 31 martie, la avizierele liceelor.

Calendarul simulării de Bacalaureat 2017, prezentat de edu.ro

I. Clasa a XI-a

  • 13 martie: Limba şi literatura română – proba E) a)
  • 14 martie: Limba şi literatura maternă – proba E) b)
  • 16 martie: proba obligatorie a profilului – proba E) c)
  • 31 martie: afişarea rezultatelor

II. Clasa a XII-a

  • 13 martie: Limba şi literatura română – proba E) a)
  • 14 martie: Limba şi literatura maternă – proba E) b)
  • 16 martie: proba obligatorie a profilului – proba E) c)
  • 17 martie: proba la alegere a profilului şi specializării – proba E) d)
  • 31 martie: afişarea rezultatelor

Modele subiecte simulare bac 2017 pentru clasa a XII a și a XI a

Modele de subiecte la Bacalaureat 2017 la limba română, matematică, istorie, geografie, informatică, chimie, biologie, psihologie, economie, sociologie logică și argumentare, fizică, anatomie, publicate de edu.ro. Modele de subiecte simulare Bac 2017 sunt disponibile AICI și AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top