Connect with us
toamna-26072015

Știri

Modul nebanuit prin care te afecteaza depresia de toamna. Stiai asta?

Toamna ne bate la usa, iar psihologii sustin ca majoritatea depresiilor severe iau nastere in acest anotimp.

Tranzitia de la vara la toamna da nastere unor stari depresive, care netratate se pot transforma in depresie cronica. Iata pentru inceput care sunt simptomele si cum o recunosti!

Atunci cand esti afectat de depresia de toamna vei simti nevoia de a dormi mai mult, de a manca mai mult, iar starile de tristete se vor accentua. Este foarte posibil ca orice lucru banal sa te copleseasca iar anxietatea sa se instaleze in viata ta de zi cu zi.

CITESTE SI: GALERIE FOTO WOW! TOAMNĂ CU FRUNZE ALBASTRE!

Nu te ingrijora, nu va trebui sa iei antidepresive puternice care sa creeze dependenta. Poti scapa de depresia de toamna cu jutorul unor remedii naturale. Pentru zile senine si un echilibru emotional deplin, exista plante ce au un efect cicatrizant emotional:

Ceaiul de Roinita. Iti  imbunatateste tonusul psihic si protejaza organismul impotriva stresului cotidian. Tot ce trebuie sa faci este sa bei doua cani de ceai de roinita pe zi.

Ceaiul de Sunatoare. Acest tip de ceai te va ajuta sa readuci calmul si linistea in viata ta de zi cu zi. In plafare exista si pastile care sunt facute integral din extract de sunatoare, le poti incerca fara griji.

Sursa foto: cursuri-dezvoltare-personala.ro

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top