Connect with us
Moduri de a scapa de energii negative in casa

Știri

Moduri de a scapa de energii negative in casa

Exista momente in care simti ca te sufoci si parca nimic nu merge bine in casa. Ei bine, locuinta ar putea fi afectata de energii negative.

Gandurile unor persoane, lucrurile din casa si necazurile duc la o stare accentuata de stres. In cazul in care vrei sa te simti din nou bine in locuinta ta, trebuie sa faci cateva lucruri simple.

Primul pas este sa aerisesti foarte bine casa. Da drumul la toate geamurile, chiar daca este ger afara. Lasa sa intre aerul curat. Aerul proaspat schimba imediat atmosfera apasatoare din casa, potrivit Silviei Christmann, guru in fericire. De asemenea, aeriseste si pernele si paturile. Scutura-le bine.

Citește și: Cum scapi de energia negativă din casă – Sfaturi de la Nicoleta Svârlefus

Repara lucrurile stricate din casa. Renunta la farfuriile ciobite si la alte lucruri rupte.

Lucrurile rupte pot aduce energia negativa in casa, potrivit specialistilor in Feng Shui.

Pulverizeaza ulei esential de portocale in jurul casei. Nu doar ca elimina energiile negative, dar iti ridica moralul si te face sa te simti mai bine mirosul de portocale. Poti amesteca ulei esential cu apa si sa pui continutul intr-o sticla cu pulverizator.

Elimina aglomerarea si scapi de energii negative

Elimina aglomerarea de lucruri pe cat posibil. Dezordinea te poate face sa te simti obosit si stresat. Obiectele pastreaza enegie. Aranjeaza-ti casa cat mai simplu si evita supraaglomerarile de lucruri.

Foloseste salvie in casa. Las-o sa arda, apoi fumul sa fie imprastiat in toata casa. Fumul elimina energia negativa. Mergi prin casa in sensul acelor de ceasornic si treci cu salvie aprinsa.

Cristalele sunt, de asemenea, o solutie eficienta pentru a scapa de energiile negative. Alege pietrele de cuart si de turmalin.

Vopseste peretii in culoarea galben. Culoarea joaca un rol esential pentru starea de bine. Galbenul neutralizeaza energia negativa.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top