Connect with us
monica mares

Știri

Monica are o relație intimă cu fiul ei, iar poliția vrea să-i aresteze! Motivația femeii: „Este dragostea vieții mele și…

O mamă și fiul ei au șocat o lume întreagă prin relația lor intimă. Povestea lor incestuoasă a ajuns în atenția poliției, dar cei doi nu vor sp audă nici în ruptul capului de ruperea relației.

Monica Mares este de origine hispanică și locuiește în statul american New Mexico. Ea are 36 de ani și ar întreține raporturi intime cu Caleb Peterson, fiul său. Cei doi riscă 18 luni de închisoare pentru incest.

Însă mama şi fiul au jurat că vor lupta pentru dreptul lor de a avea o relaţie şi cer oamenilor să ii susţină.

Oamenii şi-au deschis sufletul în faţa jurnaliştilor de la Daily Mail şi susţin că fac parte dintr-o anume minoritate sexuală, GSA, membrii săi practicând relaţiile dintre rudele apropiate.

Povestea lor este cel puțin interesantă. Monica l-a născut pe Caleb când avea doar 16 ani. Imediat l-a dat spre adopție, întrucât nu avea posibilăți să îl crească.

Cei doi s-au revăzut abia când băiatul a împlinit 18 ani.

Atunci, Monica l-a luat pe acesta de la părinții adoptivi din Texas și l-a adus la ea acasă, încercând să repare relația.

Nu după foarte mult timp, relația lor a devenit trupească. Monica Mares, care a mai născut și alți copii de-a lungul anilor, susține că Caleb este dragostea vieții sale.

”Este dragostea vieții mele și nu îl pot pierde. Copiii mei îl iubesc, toată familia îl place.

Nimic nu poate interveni între noi, nici macar închsioarea. Trebuie să fiu cu el. Când vom ieși din închisoare, daca vom fi condamnați, ne vom muta într-un stat care permite astfel de relații.

Femeia mai susține că și fiul ei îi împărtășește sentimentele și că e dispus să facă orice pentru a mențile relația. Mai mult decât, ea spune că cel mai mic dintre fii săi îi spune tată.

Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, relația lor a fost o vreme secretă, dar apoi mai mulți oameni au început să bănuiască că cei doi ar avea o altfel de relație. Povestea a ajuns ulterior și la urechile polițiștilor.

Te-ar putea interesa și: Cutremurător: Ultimele momente petrecute de o mamă alături de fiul ei

O femeie din Anglia a publicat pe internet ultima imagine cu fiul său de șase ani, înainte ca acesta să moară de meningită, la doar două zile de la apariția simptomelor.

Sharon Carver, o britanică în vârstă de 37 de ani, a făcut publică fotografia cu fiul său, Marc “MJ” Poole, la doar câteva ore de la decesul micuțului.

Femeia și-a explicat gestul ca fiind o atenționare pentru alți părinți, în privința acestei boli mortale. Ea îi îndemnă pe aceștia să ia în considerare ca atunci când apar stări de vomă, iritații, letargie și o temperatură de peste 40 de grade, copilul ar putea suferi de meningită.

„Nu vreau ca nici un alt părinte să treacă prin ce am trecut eu și Marc.

Nu pot să descriu durerea de a-ți pierde copilul. Vezi așa ceva la televizor sau în filme, dar nu-ți vine să crezi cât de repede se poate întâmpla totul.

Nu te aștepți ca așa ceva să ți se întâmple și ție. Nu vreau ca altcineva să-și piardă copilul într-un mod similar!”, a declarat Sharon.

Băiețelul a mai trăit doar două zile după apariția simptomelor.

Femeia a povestit că starea copilului s-a degradat extrem de repede. În doar două zile, a trecut de la a fi un băiețel vesel și sănătos, la a-și da ultima suflare în brațele părinților.

Mai întâi a început să vomite și să aibă probleme cu vederea. A devenit foarte letargic și avea febră, însă mâinile și picioarele îi erau reci ca gheața. Atunci ne-am dat seama că este vorba de o problemă gravă, a spus mama copilului.

Băiețelul a fost transportat imediat la spital, însă în ciudat eforturilor medicilor, micuțul a murit două zile mai târziu.

În urma unei anchete deschise după decesul copilului, s-a stabilit că MJ a murit din cauza unei infecții care a declanșat un șoc septic, iar organele sale au cedat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top