Connect with us
Motivul real al morții lui Bogdan Stanoevici. Documentul a fost făcut public

Știri

Motivul real al morții lui Bogdan Stanoevici. Documentul a fost făcut public

Motivul real al morții actorului Bogdan Stanoevici nu este infectarea cu coronavirus. Această informație a picat ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut. Se pare că nu Covid-19 l-a răpus pe actorul în vârstă de 61 de ani. Bogdan Stanoevici a fost incinerat în urmă cu câteva zile.

De ce a murit Bogdan Stanoevici

Actorul Bogdan Stanoevici a murit din cauza unei insuficiențe respiratorii. Informația vine după ce în spațiul public s-a tot spus că coronavirusul este cel care l-a răpus. România TV a intrat în posesia documentului în care este precizată cauza morții actorului în vârstă de 61 de ani. Acolo apare negru pe alb insuficiență respiratorie și se specifică faptul că era negativ la Sars Cov 2 pe 6 ianuarie când a fost transferat de la Spitalul Pantelimon la CC Iliescu.

Sursa Foto România TV

Bogdan Stanoevici s-a internat pe 16 decembrie la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală și de atunci starea lui de sănătate a mers din rău în mai rău. A fost mutat la secția de Terapie Intensivă unde a fost intubat, iar ulterior a fost transferat la Spitalul C.C. Iliescu.

În timpul internării, actorul ar fi luat o bacterie nosocomială care i-ar fi provocat complicații. Din păcate, actorul a decedat, iar sâmbătă, 16 ianuarie 2021, trupul său neînsuflețit a fost incinerat.

Infecțiile nosocomiale la pacienții intubați

Un medic de la secția ATI a Spitalului Floresca din Capitală a explicat procedura de intubare și riscul pacienților infectați cu coronavirus, să facă infecții nosocomiale.

S-a discutat foarte mult despre infecțiile nosocomiale asociate. Este evident că intubarea și ventilarea unui pacient crește riscul de infecții nosocomiale pentru că funcția respiratorie fiziologică este afectată prin prezența unui tub la nivelul traheei și prin faptul că toată respirația este, dacă vreți, artificială. Acesta este un aspect, a precizat Radu Țincu pentru România TV.

Tot în legătură cu acest caz, senatorul AUR, Diana Șoșoacă a depus plângere la Parchetul General și a cerut ca autoritățile să dispună efectuarea autopsiei actorului. Nu s-a mai pus problema de așa ceva pentru că sâmbătă, trupul neînsuflețit a fost incinerat. Șoșoacă a susținut că Stanoevici a murit din cauza unui infarct.

Bogdan Stanoevici a fost un actor cunoscut, dar și ministru delegat pentru relațiile cu români de pretutindeni. A fost secretar de stat al Ministerului culturii în perioada ianuarie – decembrie 2015.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top