Connect with us
Mugurel Ciuculete, fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeași boală care a rapit-o pe mama sa

Știri

Mugurel Ciuculete, fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeași boală care a rapit-o pe mama sa

Ileana Ciuculete, celebra cântăreaţă de muzică populară, a încetat din viață pe 14 martie 2017 – la vârsta 64 de ani – din cauza unei hepatite C. Boala a fost descoperită târziu şi a evoluat galopant. ”După noile analize care au confirmat și hepatita C și au condus la diagnosticarea cirozei hepatice galopante, medicii de acolo i-au spus să meargă acasă că nu mai au ce să-i facă. Discutau deja de un stadiu terminal”, a relatat presa despre boala Ilenei Ciuculete.

Zilele trecute, Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, a postat un material despre un medicament numit SteaBlock. Este vorba despre un protector hepatic care contribuie la regenerarea celulelor hepatice în steatoza hepatică. Astfel, fiul Ilenei Ciuculete a lăsat să se înțeleagă că urmează un tratament. Dacă este netratată, steatoza hepatică (ficatul gras) poate degenera în fibroză, acel moment când celulele hepatice sunt distruse în mod ireversibil.

Una dintre cauzele cirozei hepatice, boala care a omorât-o pe Ileana Ciuculete, este chiar acumularea de grăsime în ficat, adică afecţiunea de care se tratează Mugurel Sfetcu.

Mugurel Ciuculete, fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeași boală care a rapit-o pe mama sa

Mugurel Ciuculete, fiul Ilenei Ciuculete

Aceeaşi boală la ficat: “Să-ţi dea Dumnezeu sănătate”

Este foarte posibil ca fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat. 

“De unde se pot procura? Eu am ciroză hepatică”, l-a întrebat o amică pe Mugurel Sfetcu. “Mă interesai la farmacie și îl are (este pentru ficat gras și scăderea colesterolului totodată, întrebați medicul dacă vi-l recomandă)”,  a răspuns fiul Ilenei Ciuculete. “Îţi mulţumesc din suflet, să-ţi dea Dumnezeu sănătate multă”, i-a transmis prietena lui Mugurel

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top