Știri

Mureș. Accident în Sângeorgiu pe 14 iunie. Șase mașini au fost implicate

Accident grav în Sângeorgiu pe 14 iunie. Şase maşini au fost implicate într-un accident produs joi în localitatea Sângeorgiu de Mureş, judeţul Mureş, circulaţia fiind oprită pe DN 15. O persoană a fost rănită, anunţă Centrul Infotrafic.

Cauza producerii a fost nepăstrarea distanţei de siguranţă, iar în urma impactului a rezultat rănirea unei persoane.

Circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic sunt ridicate, potrivit Centrului Infotrafic.

„În accident au fost implicate cinci autoturisme, rezultând și o victimă de cod galben care a fost transportată la UPU Tîrgu Mureș.

Citește și: București. Motociclist mort într-un accident pe Splaiul Independenței

De asemenea, se intervine pentru asigurarea măsurilor pe fix în sprijinul angajaților de la compania de distribuție a gazelor naturale, deoarece în urma accidentului o conductă de alimentare cu gaze a fost fisurată,” a declarat ISU Mures, potrivit ardealnews.ro.

Tot astăzi, un accident grav s-a produs pe Valea Oltului, după ce un microbuz a fost lovit de un tir. Un microbuz în care se aflau 14 tineri, care se deplasa, joi, pe Valea Oltului DN 7, pe direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, a fost lovit din spate de un TIR.

Acesta nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de microbuz, o persoană fiind rănită uşor. Potrivit IPJ şi ISU Vâlcea, microbuzul se deplasa regulamentar când a fost lovit din spate de TIR.
  Citește și: Accident grav pe Autostrada Soarelui! Trei autoturisme și un autotren s-au ciocnit în această seară

Acesta nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de microbuz, o persoană fiind rănită uşor. Potrivit IPJ şi ISU Vâlcea, microbuzul se deplasa regulamentar când a fost lovit din spate de TIR.

În urma impactului autovehiculele au ieșit de pe partea carosabilă, în parcarea unei benzinării (lângă baraj). Un tânăr de 20 de ani a suferit excoriaţii la picioare, însă a refuzat să fie transportat la spital.

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More