Connect with us
Dan Adamescu a murit în noaptea de luni spre marți. Omul de afaceri suferea de o boală teribilă. El a murit la o clinică privată.

Știri

A murit Dan Adamescu. Omul de afaceri avea 68 de ani

Dan Adamescu a murit luni seară. Vestea tristă a dat-o Adriana Constantinescu, nora fostului om de afaceri, la un post tv.

Dan Adamescu, care avea 68 de ani, era internat la o clinica privată din București. Omul de afaceri suferea de septicempie, iar starea sa se înrăutățise.

Dan Adamescu a murit în noaptea de luni spre marți

Nora sa dă pe vina pe judecători. Ea spune că magistrații sunt vinovați de moartea socrului său, pentru că nu au acceptat cerere de liberare condiționată depusă de acesta.

Dan Adamescu a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2016 de Înalta Curte de Casație și Justiție la 4 ani și 4 luni închisoare cu executare. Era era acuzat într-un caz de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență.

Pe rolul instanțelor au fost înregistrate nenumărate cereri de eliberare condiționată. De fiecare dată avozatul omului de afaceri a invocat starea de sănătate gravă a clientului său.

În iunie 2014, procurorii DNA i-au trimis în judecată pe oamenii de afaceri Dan Adamescu și Iosif Armaș. Aceștia fiind acuzați că au dat mită unor judecători de la Tribunalul București pentru a obține soluții favorabile în instanță pentru firme ale lor aflate în insolvență.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top