Connect with us
A murit Guy Clark

Știri

A murit Guy Clark

A murit Guy Clark, un cunoscut cantaret de muzica country din Statele Unite ale Americii, scrie presa de peste Ocean.

Artistul a murit la varsta de 74 de ani dupa perioade lungi de suferinte, in Nashville, oras in care locuia. Desi nu a cunoscut o faima internationala prodigioasa, Guy Clark este unul din cei mai iubiti cantareti americani de country. A scos peste 40 de albume si a scris melodii pentru o serie de artisti.

Printre cele mai cunoscute piese ale acestuia se numara „L.A. Freeway” si „Desperados Waiting for a Train”. Clark a compus piese pentru artisti consacrati precum Johnny Cash, Emmylou Harris, Brad Praisley, Alan Jackson si George Strait.

Fotomodelul Olivia Ku a murit in timpul unei sedinte foto

Socant! A murit pe scena in timpul unui concert

”O, Doamne, tocmai am auzit că Guy Clark a murit. Și-a pus amprenta asupra mea, era un sciitor extraordinar. Dumnezeu să-i binecuvâtneze sufletul. Ce viață”, a scris Bard Paisley pe o rețea de socialziare. ”Mergi cu bine, prietene. Nu aș fi putut fi compozitor dacă n-aș fi stat la masă cu tine ca să învăț de la maestru”, a scris Roseanne Cash dupa ce a aflat de moartea artistului.

In anul 2014, Guy Clark a castigat un premiu Grammy pentru albumul „My favorite Picture of You”. Iata mai jos una din piesele sale celebre:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top