Connect with us
A murit Iosefina Stoia, actriţă a teatrului românesc

Știri

A murit Iosefina Stoia, actriţă a teatrului românesc

A murit Iosefina Stoia, cunoscută actriţă a teatrului românesc. Anunţul trist a fost făcut de către un coleg pe reţeaua de socializare Facebook.

„Iosefina Stoia, nu mai e pe Pământ! Dumnezeu să-i facă drumul drept! Iosefina Stoia a intrat într-o altfel de Istorie”, a scris Valer Dellakeza pe pagina lui de Facebook.

CITEŞTE ŞI: A murit ÎPS Justinian Chira, Arhiepiscopul Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului

CITEŞTE ŞI: Verginica Ciuciu, o cunoscută instrumentistă, a murit

„Am avut o viaţă teribil de fericită. Am făcut timp de 60 de ani, ca să nu mai pun la socoteală anii de amatorism, meseria care mi-a plăcut.

Mi-am iubit aşa de mult profesia încât mă întreb de ce Dumnezeu a dat cel mult 100 de ani de viaţă unui individ, şi nu 200. Am făcut-o cu foarte multă dragoste. Mi se pare că am fost un om fericit. Am încercat să trăiesc fiecare personaj, să mi-l însuşesc, să fiu personajul respectiv.

Datorită acestei concepţii, am fost foarte mulţumită şi fericită în tot ceea ce am făcut. Îmi aduc aminte că am primit la un spectacol foarte multe flori, încât a trebuit să cer de la recuzita teatrului nu două-trei vaze, ci găleţi, că nu aveam unde să le pun. Şi a intrat un spectator în cabina mea să mă felicite, a dat cu ochii de florile acelea nenumărate şi a zis: «Doamne, atâtea flori nu am văzut decât la morţi». Mi-a plăcut comparaţia. L-am şi sărutat”, povestea Iosefina Stoia în urmă cu câţiva ani, scrie dcnews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top