Connect with us
A murit Sorin Avram. Familia şi prietenii sunt în stare de şoc

Știri

A murit Sorin Avram. Familia şi prietenii sunt în stare de şoc

Sorin Avram, redactorul-șef adjunct al ziarului Adevărul, s-a stins din viață, duminică seară. Familia şi prietenii sunt în stare de şoc.

Jurnalistul s-a stins din viaţă la doar 54 de ani. Sorin a murit din cauza unor complicaţii pulmonare. Complicaţiile au survenit din pricina unei operații pe care o suferise în urmă cu patru ani iar moartea lui a fost confirmată de fratele său geamăn dar şi de colegii din presă.

„Îmi pare rău să anunț că a murit Sorin Avram, un prieten foarte vechi, drag și apropiat, fratele geamăn al lui Liviu Avram. S-a stins aseară în urma unei complicații pulmonare dată de o operație de cu patru ani în urmă.

Sorin Avram s-a stins din viaţă la doar 54 de ani

Mi-a fost și mie frate în anii facultății, cînd am decis împreună s-o luăm pe drumul jurnalismului, acum 32 de ani. Un tip direct, care dispețuia sofisticările, camarad de nădejde, iubitor de muzică, motociclete și imagine de film.

Un mare încăpățînat. Imi pare foarte, foarte rău. Dumnezeu să îl odihnească”, a scris jurnalistul Dan Radu pe Facebook.

„Prieteni, din păcate e adevărat: geamănul meu, Sorin Avram, s-a stins. Dumnezeu să-l aibă in pază”, a scris Liviu Avram pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Doliu în sportul românesc. Un mare antrenor s-a stins din viaţă

O nouă tragedie a lovit sportul românesc. Un antrenor celebru a murit la 63 de ani, din cauza unui infarct. Este vorba de Mircea Petrișor, unul dintre oamenii de care se leagă existența și performanțele baschetului juvenil din județul Vrancea, s-a stins din viață, la vârsta de 63 de ani.

Unul dintre cei mai importanţi antrenori de baschet din Focşani, creatorul a zeci de generaţii de jucători, a trecut în nefiinţă. Fiul său, Cătălin, joacă în liga naţională de baschet, la Phoenix Galaţi, după ce ani la rând a evoluat la alte echipe de liga naţională.

Mircea Petrişor se identifică cu baschetul din Vrancea în ultimii 40 de ani, fiind de departe cel mai experimentat om din lumea sportului cu mingea la coş.

Antrenorul a trecut cu bine în urmă cu mai mulţi ani de o dificilă intervenţie chirurgicală.

Medicii ajunşi la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare însă fără succes

Soţia antrenorului a solicitat intervenţia ambulanţei, dar, după o oră de manevre de resuscitare, medicii au declarat decesul.

”A murit profesorul și antrenorul de baschet Mircea Petrișor! Mircea Petrișor, profesorul de educație fizică și sport și antrenor al echipei de baschet a CSM 2007 – LPS Focșani a trecut la cele veșnice în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Mircea Petrișor a murit de inimă, acasă, unde medicii de la Ambulanță, chemați de familie, au încercat să-l resusciteze, dar nu au mai putut decât să constate decesul.

Profesorul și antrenorul Mircea Petrișor a crescut numeroase generații de baschetbaliste și baschetbaliști care au urcat apoi spre marea performanță consolidând renumele școlii de baschet de la Focșani.

Surprinzătoarea veste a plecării dintre noi a profesorului și antrenorului Mircea Petrișor ne-a îndurerat și ne-a produs o mare emoție.

Conducerea CSM Focșani 2007 deplânge moartea profesorului și antrenorului Mircea Petrișor și transmite condoleanțe familiei îndoliate!”, a scris formaţia CSM Focşani 2017 pe contul oficial de Facebook.

1 Comment

1 Comment

  1. Khoioo

    2018-02-27T10:37:07+02:00 at 10:37

    Dă animals !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top