Connect with us
A murit soția lui Radu Vasile, potrivit unui mesaj scris de Adriana Săftoiu. Ea spune că este alături de cei doi copii ai ei.

Știri

A murit soția lui Radu Vasile, fostul premier al României

Soția lui Radu Vasile, fostul premier al României, a murit. Cea care a confirmat dispariția femeii este Adriana Săftoiu. Ea a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

„Lui Radu Vasile ii voi păstra mereu o amintire frumoasă! A fost omul care mi-a propus să mă alătur echipei lui (1998) și așa a început drumul meu în politică! Radu Vasile va rămâne unul dintre oamenii politici care nu a folosit sistemul pentru răfuieli personale! Niciodată, pe cei din echipa lui, nu ne-a îmboldit să gândim cu mânie, ba din contră! Acum, când cei doi copii, Tudor si Mihai, iși iau rămas bun de la mama lor, soția lui Radu Vasile, Măriuca, sunt alături de ei! Condoleanțe si Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Adriana Săftoiu.

Cine a fost Radu Vasile

Radu Vasile a murit la data de 3 iulie 2013. Radu Vasile a fost prim-ministru al României din 15 aprilie 1998 până în 13 decembrie 1999. A fost membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), din 1990 și până la 27 decembrie 1999, când a fost exclus din partid.

Ulterior, pentru o scurtă perioadă (februarie — octombrie 2000), a fost președintele Partidului Popular din România.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top