Connect with us

Știri

Must-Have-ul primaverii: puloverul cu “titulatura” de conte

Este timpul sa valorificati piesa-cheie a garderobei de primavara. Nu, nu este vorba despre etenrul trench coat – elementul clasic care compune cu usurinta orice tinuta de succes. Cardiganul este noul must-have al sezonului de primavara.

Stim cu totii ca femeile sic atrag toate privirile cu aparitiile lor nonsalante.

Va puteti crea un look relaxat, potrivit atat pentru zilele la birou – daca il alaturati unor pantaloni pana si unor stilettos, dar si pentru weekend, atata timp cat il purtati cu accesorii in tonuri vesele si piese din materiale sofisticate.

Copyright © 2013 infinitas. Article Photo for Denim Jeans Observer www.denimjeansobserver.com All brands, product names, corresponding products, supplementary materials, graphic or photographic images, licenses, registered trademarks, trademarks and service marks are the property of their respective owners.

Spre deosebire de pulover, care are o deschizatura numai la gat, cardiganul este o jacheta tricotata, desfacuta in fata, care se poate inchide cu nasturi, fermoar sau cordon.

Stiti de unde ii vine numele? De la al saptelea Conte de Cardigan, James Thomas Brudenell, militar britanic, care a purtat aceasta piesa in timpul razboiului Crimeei, pentru a-i tine de cald – fiind executat din lana foarte groasa.

De la modelul simplu, la o explozie de culori sau accente pretioase, cardiganul da un plus de culoare outfitului tau, fara a pune in umbra celelalte piese ale tinutei. Iar in sezonul de primavara, designerii vin in intampinarea ta cu o gama larga de variante: poti alege modelul lung in culori tari de la Siblings, cardiganul XXL, cu tenta usor masculina de la Lacoste sau pe cel cu umei sculpturali de la Motojiro Tanji.

Must-Have-ul primaverii puloverul cu titulatura de conte 2 Must-Have-ul primaverii puloverul cu titulatura de conte 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Asa ca nu mai sta pe ganduri si fa alegerea potrivita siluetei tale si accesorieaza-l in zeci de feluri: cu o curea in talie, cu o floare aplicata in piept sau cu un guler din pene, asa cum am facut-o eu :). Vei avea nevoie doar de putina imaginatie!

Must-Have-ul primaverii puloverul cu titulatura de conte 4

Pe data viitoare,

A voastra,

Madalina Rogobete

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top