Connect with us

Știri

N-ai sa o mai recunosti pe Nicole Cherry. Uite cum arata acum!

De la o adolescenta cu multe codite, care isi canta memoriile la malul marii, Nicole Cherry s-a transformat intr-o adevarata rebela.

Cu totii am cantat alaturi de ea „Memories”, iar cantareata parea pana acum cea mai cuminte artista de la noi. Cu toate acestea, imaginea cu care adolescenta s-a afisat zilele acestea ne face sa ne intrebam ce se intampla cu aceasta.

Cei de la spynews.ro au fotografiat-o pe Nicolle Cherry intr-un parc din capitala, in timp ce purta o tinuta desprinsa parca dintr-o noapte de Halloween. Aceasta mergea la brat alaturi de o prietena, in timp ce un fotograf se ocupa de instantaneele cu cele doua fete.

Pana aici, nimic neobisnuit, doar ca vedeta a decis sa ia fata soarelui cu o tinuta care ar face gelos si un paun. Colorata din cap pana in picioare, Nicole A iesit la plimbare cu podoaba capilara colorata in fel si chip, spre uimirea trecatorilor din parc.

Portocaliu, rosu, galben, roz, toate se regaseau in parul lui Nicole Cherry, semn ca trece prin perioada de rebeliune specifica varstei. Si, pentru ca totul sa fie special, vedeta si-a pus niste gene false imense, tot colorate.

Sursa Spynews.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top