Connect with us
“N-am nici un ban” ne declara Mario Morreti, Sonny Flame si Bibanu MixXL in noul lor single!

Știri

“N-am nici un ban” ne declara Mario Morreti, Sonny Flame si Bibanu MixXL in noul lor single!

Fiindca sezonul estival se apropie cu pasi repezi, tot mai multe fete se gandesc deja la plaja, distractie, cluburi, shopping, iar pentru asta si-ar dori o relatie cu un baiat cu o situatie materiala cat mai buna, ele traind pe principiul „banii n-aduc fericirea, dar o intretin”.

„Eram cu Sonny Flame in studio, lucram la un instrumental care ne dadea un vibe pozitiv, am scris prima strofa, astfel am creat o piesa pentru EA, acea femeie pe care orice barbat o intalneste cel putin o data in viata. Piesa a fost compusa si produsa de mine impreuna cu Batrinu Razvan la >Bwoy’R< studio.", spune Mario Morreti. VIDEO. Alex Velea a lansat single-ul „Ziua mea”

Yamira lanseaza un nou single – Tortura! Iata cum suna VIDEO

„In aceeasi seara am inregistrat primele doua strofe si refrenul piesei, iar la cateva zile, Bibanu a ascultat piesa, i-a placut foarte mult si a venit cu strofa trei, care s-a potrivit perfect. „, povesteste Sonny Flame.

Cu alte cuvinte, baietii si mai mult ideea ca este o melodie dedicata tuturor femeilor, dar si barbatilor care considera ca orice femeie merita atentia lui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top