Connect with us

Știri

N-o sa-ti vina sa crezi ce ar schimba MILEY CYRUS in societate!

Miley Cyrus este una dintre vedetele care ofera o mie de titluri (si tot ce mai ramane) de fiecare data cand apare in public sau chiar si atunci cand face ceva in mediul virtual, cum este si subiectul acestui articol.

Fosta Hannah Montana isi petrece viata in insorita Californie, acolo unde paparazzii o fotografiaza zilnic in speranta obtinerii unor stiri proaspete despre ea. Miley insa a invatat foarte bine lectia celebritatii si singurul lucru pe care l-au dat ca informatie fotoreporterilor este ca nu se machiaza in timpul ei liber si e capabila sa care singura niste baxuri cu apa plata si apa minerala si pungi de hartie cu mancare.

CITESTE SI: CONFESIUNEA DANIELEI CRUDU I-A LASAT PE TOTI MASCA!
Adevarata informatia a dat-o insa pe Facebook, unde a fost intrebata ce ar schimba la lumea in care traim, in societate. Vedeta nu a stat mult pe ganduri si a raspuns. „Lucrul pe care l-as schimba la felul in care evolueaza lumea acum este ca omul sa nu mai incerce sa il controleze pe celalalt. Toti avem nevoie de libertate, avem nevoie sa fim noi insine”, a scris Miley Cyrus pe Facebook.

Miley Cyrus are in prezent o relatie de iubire cu fiul guvernatorului de California, Arnold Schwarzenegger, pe nume Patrick. Relatia dintre cantareata si fiul fostului actor nu a fost acceptata usor de familia politicianului.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top