Connect with us
Nadia Comăneci, mesaj pentru fanii români: Avem o mare responsabilitate

Știri

Nadia Comăneci, devastată de decesul lui Cristian Țopescu. Ce a apărut pe pagina sa de socializare

La auzul veștii că a murit Cristian Țopescu astăzi, mai mulți sportivi și foști sportivi și-au exprimat regretul față de această veste atât de tristă. De asemenea, și foștii colegi ai comentatorului sportiv și-au exprimat regretul.

Printre cele mai afectate persoane este Nadia Comăneci. Cea mai bună gimnastă din toate timpurile a transmis un mesaj pentru cel care a comentat de multe ori evoluțiile sale.

„Astăzi este o zi tristă. Un om extraordinar care va rămâne mereu în inimile noastre. Mulţumesc, Cristian, pentru momentele minunate!”, acesta este mesajul Nadiei Comaneci, cea mai mare gimnastă din istorie, la auzul veștii că marele comentator sportiv Cristian Țopescu a încetat astăzi din viață, la 81 de ani.

Citește și: De ce a fost dat afară Cristian Țopescu de la TVR. Chiar Elena Ceaușescu a dat ordinul

Și Grigore Cartianu a transmis un mesaj la auzul decesului prietenului său:

„Încă o veste cruntă: a murit Cristian Țopescu, la 81 de ani.

A fost un comentator sportiv de legendă, cel mai mare dintre toți. Dincolo de vocea sa inegalabilă, a fost mereu documentat, mereu atent să ofere o informație în plus.

I-am descoperit generozitatea în 1995, când, fără nicio pretenție și fără aroganță, a acceptat să scrie postfața primei mele cărți, „Hora de la miezul nopții” (povestea World Cup ’94, pe care am realizat-o în colaborare cu Alin Paicu).

Am rămas prieteni, am colaborat în diverse conjuncturi, ne-am întâlnit pe la lansări de carte. De fiecare dată m-a impresionat prin umanitatea lui.

Sper că în Rai a găsit o cabină cu microfon. Începe transimisia. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Grigore Cartianu pe pagina sa de socializare.

Dan Negru, de asemenea, a primit vestea cu multă tristețe:

„Nu-mi amintesc ca-n ultimii 15 ani, Cristian Topescu sa nu ma fi sunat de ziua mea. O făcea cu multi alții și îl întrebam mereu unde-și notează zilele noastre de naștere! Sunt mâhnit! Acu’ un an, de ziua meciului România-Danemarca, Topescu împlinea 80 de ani.

Era încă lucid și ambițios și am propus TVR sa-l invite guest star la microfonul de comentator. Ca un cadou de 80 de ani. Încă nu era târziu.. Cei multi, pe care-i suna de ziua lor, nu i-au făcut cadoul! Acum e târziu…”, a scris Dan Negru.

De asemenea, şi prezentatorul Mihai Morar a postat un mesaj sfâşietor.

Rămas bun, Cristian Țopescu! Azi a tăcut vocea care a adus, probabil, cele mai multe bucurii acestui popor. În România, performanțele sportive au dispărut ușor-ușor. Și azi a dispărut și cel care a avut cinstea și talentul să le comenteze. „, a scris Mihai Morar.

Citește și: A murit Cristian Țopescu. Fostul mare comentator suferea de mai multe afecțiuni cronice

Dorin Chioțea, un alt fost coleg al lui Cristian Țopescu, și-a exprimat regretul

„Cristian Țopescu a pășit în eternitate. Ca unul care am avut onoarea să îi fiu ucenic, îi doresc drum lin și mi-l amintesc cu zâmbet și reverență.

Cinci ani am stat umăr la umăr împărțind același birou la ProSport, zi de zi devenind mai bogat cunoscându-i poveștile despre atâtea lucrări excelente. A fost un OM BUN și generos, care nu a trăit cu ură și invidie, de o modestie exemplară. Dumnezeu să îl odihnească”.

Ionela Năstase, fosta prezentatoare de la România TV, a transmis pe pagina sa un mesaj emoționant:

„Nu știu cum făcea Cristian Țopescu, dar mă suna în fiecare an de ziua mea. Eu mai uitam, recunosc. El nu! Anul asta n-o să mai sune… Păcat! 🙁

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a scris Ionela Năstase.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top