Connect with us
Nadia Comaneci a avut parte de o surpriza emotionanta la Montreal, locul unde a reusit primul 10 din istoria gimnasticii.

Știri

Nadia Comaneci in lacrimi! Moment emotionant pentru fosta gimnasta VIDEO

Nadia Comaneci lua, in urma cu 40 de ani, primul 10 din istoria gimnasticii. Fosta mare sportiva a Romaniei a revenit in sala unde a reusit marea performanta, fiind coplesita de emotii.

Din 1976 si pana acum, Nadia Comaneci a mai fost la Montreal, dar niciodata in exact in sala in care a reusit un 10 istoric. Jurnalistii de la publicatia braziliana O Globo i-au facut o surpriza imensa Nadiei, dupa un reportaj pe care l-au realizat cu aceasta in Canada. La revederea locului si a aparatelor unde a devenit o legenda a gimnasticii mondiale, Nadia Comaneci a fost cuprinsa de emotii si i-au dat lacrimile

„Nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de mult. Parca era acum cativa ani. Simt un amestec de emotii, pentru ca acum inteleg mai multe decat la 14 ani. Deși e o senzatie frumoasa, emotionanta, dar parca cele mai puternice sentimente tot atunci le-am simtit”, a povestit Nadia Comaneci.

Ea a acceptat provocarea de a evolua din nou la barna si paralele in cadrul reportajului realizat de O Globo.

La 14 ani,Nadia Comaneci (care in prezent are 54 de ani) a devenit o stea a Jocurilor Olimpice de Vara din 1976 de la Montreal, Quebec. Nu numai ca a devenit prima gimnasta care a obtinut scorul perfect de zece la olimpiada (de sapte ori), dar a si castigat trei medalii de aur (la individual compus, barna si paralele), o medalie de argint (echipa compus) si bronz (sol). Acasa, succesul sau i-a adus distinctia de „Erou al Muncii Socialiste”, fiind cea mai tanara romanca distinsa cu acest titlu.

2 Comments

2 Comments

  1. Danielap

    2016-02-24T03:48:09+02:00 at 3:48

    Ar trebui sanincercam cu toti sa ne schimbam putin si cu siguranta ar fi mai bine pentru toti.

  2. Daniela

    2016-02-24T03:45:13+02:00 at 3:45

    Daca am deveni cu toti un „Godina” atunci cu siguranta s-ar schimba ceva in tara noastra.Si ar trebui sa se inceapa de sus in jos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top