Știri

Ne apropiem de Punctul ZERO. Ce se întâmplă cu Pământul

Oamenii de ştiinţă susţin că ziua s-a micşorat, în consecinţă o zi nu mai are 24 de ore ci 16 ore, dată fiind modificarea frecvenţei de la 7,8 HZ la 12 HZ.

Ei au concluzionat că există o relaţie directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede.

Ceea ce nu înţelege omul este că fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care dacă este umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari şi largi, dar daca se dezumflă se strânge scrisul. Aşa este şi timpul sau spaţiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanţă energetică Schumann”, conform uneia dintre păreri.

Curgerea timpului terestru se va accelera în continuare până la „punctul zero

Alte păreri subliniază că Biblia ne-a avertizat că în vremurile din urmă timpul se va scurta, viaţa omului se va scurta, ca să se scurteze ororile şi suferinţele de pe planetă.

Consecinţele acestui fenomen sunt incredibile: planeta şi toţi locuitorii acesteia vor trece într-o alta dimensiune. Se pare că după trecerea prin Punctul Zero, soarele va răsări la Vest şi va apune la Est.

Mai multe texte stravechi descriu astfel de trasformari radicale în trecutul îndepărtat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operaţionale, cu excepţia energiei libere, descoperită de Tesla în urmă cu un secol.

Citeşte şi Înregistrare TERIFIANTĂ cu uraganul Irma. Este INCREDIBIL cum se aude

Acest articol a fost actualizat la: 2017-09-13T09:46:58+03:00 9:46

Vezi comentarii

  • Alarma ,cu cat stim mai multe despre ce ne asteapta cu atat devenim mai rai mai periculosi asa ca aceste stiri incita la dezbinare si criminalitate multi vor sa se razbune daca tot se termina cu acest pamant zbuciumat de ,inventi periculoase.

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More