Connect with us
Robert Negoiță a respins acuzațiile conform cărora el ar fi în spatele violențelor de la proteste. Edilul spuen că nu are nicio legătură.

Știri

Negoiță, prima reacție după ce a fost acuzat că ar fi implicat în violențele de la proteste

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a respins acuzațiile potrivit cărora ar avea legătură cu violențele din stradă. Edilul spune că este „un om cât se poate de normal”. El a mai spus că autoritățile trebuie să demonstreze cine sunt adevărații vinovați.

„Am văzut şi eu că s-au tot discutat chestii de genul ăsta, nu am nicio legătură cu clubul Dinamo. Ce s-a întâmplat aseara e o chestiune foarte gravă. Eu sper ca autorităţile şi justiţia să demonstreze cât mai rapid posibil cine sunt cei vinovaţi de incidentul de aseară. Dacă vă luaţi în calcul, în cel mai minimal mod, că aş putea să fiu implicat în aşa ceva, vă asigur că sunt un om cât se poate de normal şi nu pot să fiu niciodată implicat în aşa ceva, în chestiuni care sunt foarte grave, iar cei care au făcut chestiune asta aseară trebuie să plătească (…)”, a afirmat primarul Sectorului 3.

Ce spune Robert Negoiță despre acuzațiile că ar avea legătură cu violențele de la proteste

În mediul virtual au apărut zvonuri potrivit cărora galeria echipei Dinamo a fost implicată în aceste violențe. Acestea ar fi fost organizate la hotelul deținut de edil.

„Am văzut o chestiune că s-au solicitat înregistrările, tot ce se întâmplă la Rin Grand Hotel este înregistrat video, sunt camere şi la intrare, şi la interior şi în toate zonele. Se pot pune la dispoziţie înregistrările oricând (…)”, a susţinut edilul.

Citește și: Proteste în București 1 februarie 2017. INCIDENTE GRAVE în Piața Victoriei – VIDEO&FOTO

De asemenea, întrebat cum vede protestele, Negoiţă a afirmat că România s-a împărţit „în bucăţi”, ceea ce nu este deloc bine.

„Părerea mea este că ce se întâmplă la ora aceasta în România nu este deloc bine, că s-a împărţit ţara în bucăţi şi cine continuă să împartă România în bucăţi nu vrea altceva decât răul României şi niciodată binele”, a conchis Robert Negoiţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top