Connect with us
Nelu Ploieșteanu, împietrit de durere după moartea fiului: „Nu am văzut în viața mea atâta durere”

Știri

Nelu Ploieșteanu, împietrit de durere după moartea fiului: „Nu am văzut în viața mea atâta durere”

Andrei Mihalache, vărul lui Nelu Ploieşteanu, a vorbit despre durerea cunoscutului artist.

Vărul lui Nelu Ploieşteanu a fost rugat de însuşi marele lăutar să vorbească în numele său pentru emisiunea „Răi Da’ Buni”. Bărbatul a povestit cu lacrimi în ochi momentele prin care trece Nelu Ploieşteanu în prezent.

„Nelu nu a vrut să vorbească pentru altcineva, doar pentru voi. E cumplit prin ce trece acum. Nici nu găsesc cuvintele necesare ca să spun câtă durere are în suflet. Toţi sunt înmărmuriţi. Nu este în stare să scoată două cuvinte. Trebuie să plângi şi să taci din gură.

El mai are încă patru fete, toate sunt îndurerate şi cu sufletul vai de măiculiţa lor. A fost ideea noastră să vină aici o ambulanţă, preventiv. Joi este înmormântarea. Nu am văzut în viaţa mea atâta durere. (…) Starea lui Mihăiţă s-a înrăutăţit de la gripă, de la un microb. Imunitatea lui era scăzută”, a spus Andrei Mihalache, vărul lui Nelu Ploieşteanu.

Cornelia Catanga a vorbit, de asemenea, despre suferința prin care trece Nelu Ploieșteanu. Vedeta a făcut o dezvăluire în premieră despre soțul său, Aurel Pădureanu:

„Este o suferinţă teribilă să-ţi conduci copilul la groapă. Pădureanu şi-a pierdut un copil. Când s-a întors din Canada copilul a dispărut. Nu ştim dacă este mort sau viu. Dumnezeu să-l odihnească pe Mihăiţă! Noi o să fim toţi alături de Nelu”, a spus Cornelia Catanga.

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață vineri noapte, iar familia este împietrită de durere.

A murit Mihăiță Ploieșteanu

Acesta a încetat din viață după doi ani de suferință cumplită. În ultima vreme, la căpătâiul băiatului a stat fosta soție a cântărețului, Elena.

Informația a fost publicată de site-ul spynews.ro după ce apropiații familiei au stat de vorbă cu jurnaliștii.

Mihăiță a venit pe lume perfect sănătos, dar apoi s-a îmbolnăvit brusc. Problemele de sănătate ar fi apărut după un banal vaccin care i-a cauzat suferință.

 

Elena Ploieșteanu, prima declarație după ce s-a aflat că a murit Mihăiță: „De o lună de zile am stat cu el prin spitale”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top