Connect with us
Nepotul Regelui Mihai, prima reacție după scandalul de seara trecută

Știri

Nepotul Regelui Mihai, prima reacție după scandalul de seara trecută

Incident neplăcut la Aubonne, localitatea în care regele Mihai s-a retras complet din viaţa publică şi se confruntă cu grea suferinţă. Familia Regală a emis un comunicat în care susţine că nepotul Nicolae ar fi încercat să intre cu forţa în casă.

Nicolae susţine că tot ce a făcut a fost să sune la uşă şi să roage frumos personalul să-l lase sa intre. El dorea doar să-şi viziteze bunicul, de ziua onomastică, Sfinţii Mihail şi Gavriil.

În urmă cu câteva minute, Nicolae a postat pe pagina de facebook câteva rânduri în legătură cu cele întâmplate.

Ma întristează profund și nu înțeleg agresivitatea Casei Regale de a face tot posibilul de a mă împiedica să îmi văd bunicul și de a-mi discredita imaginea. Nu voi intra în acest joc murdar. Voi alege să-mi respect bunicul în aceste momente dificile, pentru că așa se cuvine și așa este creștinește.

Vin ca nepotul Regelui, nepotul bunicului meu şi doar vreau să-l văd până la urmă. Atât! Dacă va fi ultima dată când ajung aici, când este într-o stare mai bună, atunci aş dori să-l văd. Dacă nu va fi, atunci vreau să-i zic rămas bun, pentru ultima dată, sunt cele scrie de Nicolae pe pagina de facebook.

Internauții sunt de partea lui Nicolae și spun că nu estea normal ce s-a întâmplat

Reacțiile nu au întârziat să apară iar cei ce îl simpatizează îi dau dreptate Familia Regală îl acuză pe fostul principe Nicolae că a încercat să intre cu forța în casa din Versoix, Elveția și că a agresat mai multe persoane. Familia Regală a depus plângere penală contra lui Nicolae.

În seara de marți, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția. Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale. Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri. La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege. Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif. Casa Majestății Sale a înaintat o plângere la poliția elvețiană, se arată în comunicatul Casei Regale.

Majestatea Sa, Regele Mihai, se afla la reşedinţa sa din Aubonne, la 23 de km de Lausanne. Dacă starea s-a înrăutăţit, aşa cum spune comunicatul Case Regale, cel mai probabil Regele va fi internat la Spitalul Universitar din Lausanne, considerat cel mai bun spital din Elveţia.

După anunţul făcut, pe pagina familiei regale au curs zeci de mesaje de încurajare. Casa Regală a mai trimis astfel de buletine medicale şi în urmă cu nouă decenii, atunci când Regele Ferdinand a fost ţintuit la pat.

Fiica cea mare a Majestății Sale, principesa Margareta, este în Elveția alături de tatăl sau.

Citește și Poliția la poarta Regelui Mihai! Principele Nicolae a fost alungat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top