Neti Sandu 21 iunie 2019 – Minciunile ies la suprafață

21.06.2019
Neti Sandu 21 iunie 2019 – Minciunile ies la suprafață

Horoscop Neti Sandu 21 iunie 2019, vibrația zilei este 3 care ne ajută să spunem direct ce ne deranjează și așa vom fi cinstiți. Lucrurile se vor spune pe nume, fară ocolișuri. Neti Sandu spune ca ziua de vineri 3 iunie este marcată de solstițiu de vară, cea mai lungă zi din an, care ne ajută să fim mai generoși cu ce dragi.

Horoscop zilnic Neti Sandu 21 iunie

Previziunile pentru fiecare zodie în horoscopul de vineri prezentat de Neti Sandu sunt mai jos pentru fiecare zodie.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 RAC

Iniţiativele vă reuşesc fie că e vorba despre casa, familie, fie despre şcoală, serviciu, şi o să rezolvaţi o sumedenie de lucruri fără efort. Demersurile care ţin de un credit bancar, de o refinanţare vă reuşesc şi o să vă puteţi mişca, să vă luaţi casă, maşina, să urmaţi nişte cursuri.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 LEU

Întâlnire cu cineva care vă poate da ceva de lucru şi o să apreciaţi dacă e avantajos sau nu, c-o să fie un sacrificiu de timp şi poate nu sunteţi dispuşi să-l faceţi. O să vă puteţi reface viaţa de cuplu dacă sunteţi dispuşi să mai lăsaţi de la voi şi să empatizati cu coechipierul de viaţă.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 FECIOARĂ

O să vă contacteze cumva nişte oameni de afaceri să vă asociaţi în vederea unui proiect care să v-aducă recompense financiare şi aprecieri pentru felul în care aţi muncit. Se pare că n-o să vă mai eschivaţi de la invitaţiile de ieşit în lume şi o să vă completaţi lista de prieteni cu nume noi.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 BALANŢA

E o postură care vi s-ar potrivi, pe scenă socială şi poate vă implicaţi într-o campanie, vă faceţi cunoscut un crez de-al vostru, să luptaţi pentru o cauză, un tel nobil. Se poate să luaţi nişte bani în plus pentru ce-aţi muncit mai demult şi să aveţi cu ce să plecaţi într-un city break.

Citește pe tema Horoscop și Solstițiu de vară

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 SCORPION

Poate va invita cineva în străinătate sau alt colţ de ţară ca să petreceţi câteva zile, săptămâni sau o viaţă – dacă intenţiile sunt de căsătorie. O să primiţi un răspuns, sau măcar vi se dă de înţeles care e atitudinea fiinţei dragi în privinţa căsătoriei, dacă-şi doreşte sau nu.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

Se pare c-o s-aveţi parte de un anturaj cooperant şi la treabă şi la distracţie, şi-o să vă faceţi planuri împreună; v-aşteaptă o vară lungă în care o să faceţi de toate. Se pare că o să vă puteţi găsi perechea de suflet şi să vă gândiţi şi la căsătorie şi la copii în viitorul apropiat.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 CAPRICORN

O să vă descurcaţi cu banii dacă vreţi să plecaţi pe undeva în plimbare şi să mai rămâneţi pe-acolo o zi, două, să vă aerisiţi, să vă-ntoarceţi cu o energie suplă. Lumea vă căuta, vă curtează chiar să faceţi parte dintr-un grup şi să vă dedicaţi unei idei, unei cauze.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

Se pare c-o s-aveţi parte de o surpriză plăcută, vine cineva care va scoate-n lume, poate are ceva important să vă spună şi are legătură cu viitorul vostru conjugal. Poate organizează cei de la serviciu un team building şi o să fie un bun prilej să refaceţi punţile de legătură cu colegii şi cu şefii.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 PEŞTI

Poate vă angajaţi la o muncă în particular ca să mai câştigaţi nişte bani să vă permiteţi şi alte lucruri, printre care o escapadă turistică la munte, la mare cu ai voştri. E posibil s-apara cineva în viaţa voastră şi să faceţi echipă cu cel de lângă voi, să construiţi frumos o relaţie.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 BERBEC

Se poate să daţi de nişte reduceri convenabile la ce-aveţi voi nevoie pentru casa şi să luaţi eventual, şi în rate ca să vă rămână bani de buzunar. Poate se-anunţa cineva în vizită şi dacă e de la drum lung o să rămână probabil şi peste noapte şi vă faceţi program şi pentru mâine.

Horoscop Neti Sandu 21 iunie 2019 TAUR

Se observă succes la activităţile de grup, la preocupările din sfera – învăţământ, la studiu individual, pentru autodidacţi, să-nvăţaţi singuri ceva. O să vă faceţi timp pentru plimbări, întâlniri cu fraţi, surori, veri, cumnaţi şi o să vă faceţi un plin-sufletesc.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 GEMENI

E bine să vocalizaţi nevoia de a vă recupera banii promişi ca să vă puteţi mişca – şi e un moment propice să cereţi mărire de salariu, bonus. Sfera sentimentală primeşte căldură, sensibilitate şi o să puteţi fi şi voi fericiţi.

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilnic la Știrile Pro TV.

Sursa: Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *