Neti Sandu 28 iulie 2019 – Racii vor avea o zi minunată

28.07.2019
Neti Sandu 28 iulie 2019 – Racii vor avea o zi minunată

Horoscop Neti Sandu 28 iulie 2019, Racii vor avea o zi minunată, iar Berbecii discută despre posibilitatea de a avea un copil, însă partenerul se opune categoric.

Citește și: Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 29 iulie – 4 august. O zodie dă lovitura pe toate planurile

HOROSCOP 28 IULIE 2019 LEU

E rost de distracţie şi o să-i luaţi pe ai voştri şi pe prieteni şi vă duceţi la ştrand, într-un parc de agrement, daţi o fugă la malul mării, găsiţi voi ceva. Vă daţi întâlnire cu prietenii să trageţi un chef, poate faceţi cinste de ziua voastră de naştere şi o să fie o atmosferă deosebită.

HOROSCOP 28 IULIE 2019 FECIOARĂ

Va scoate cineva la un fresh, o îngheţată să mai povestiţi de-ale voastre şi să vă eliberaţi de toate grijile, pe cât posibil. O să daţi refresh stării afective şi n-o să lăsaţi o fostă relaţie să se piardă cu totul o să faceţi tot ce depinde de voi să refaceţi comunicarea pe toate planurile.

Citește și: Horoscop zilnic 29 iulie 2019 Acvaria – Marte de apară două zodii dezastru

HOROSCOP 28 IULIE 2019 BALANŢĂ

Se pare c-o să vă treziţi cu mulţumiri, recompense pentru ce-aţi muncit, pentru ajutorul acordat cuiva şi o să crească stima de sine. Poate vă alăturaţi unui grup care se-ndreaptă către malul mării, sau către munte şi o să vă faceţi program comun ca să fie mai antrenant.

HOROSCOP 28 IULIE 2019 SCORPION

Vă invită cineva la un brunch, să schimbaţi impresii, să puneţi la cale evenimente în care sunteţi şi voi implicaţi direct. E posibil să vă ia cu ei nişte prieteni în plimbările lor prin oraş, sau prin ţară , or fi ceva evenimente de trecut în revistă şi o să faceţi şi voi act de prezenţa pe-acolo.

HOROSCOP 28 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

Se poate să prindeţi din zbor o ofertă de afaceri şi să vi se pară atrăgătoare ideea, să o puneţi cât de curând în practică. O să vă caute cineva care vede în voi persoana ideală pentru o relaţie care promite să ducă anul acesta sau celălalt la căsătorie, pentru că patronul zodiei voastre Jupiter e cu voi.

HOROSCOP 28 IULIE 2019 CAPRICORN

O să vă bucuraţi de o promisiune de bani din partea cuiva care o să vă dea ceva de lucru, ca să vă poată plăti. Se pare c-o să vă intersectaţi în drumurile voastre cu nişte oameni care vor pune umărul la problemele cu care vă confruntaţi şi o să vă meargă mai bine, o să fiţi mai degajaţi.

HOROSCOP 28 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

E posibil să mai încerce cineva să vă recucerească şi dacă n-a intervenit nimeni între timp o să reveniţi la vechea dragoste. O să faceţi cunoştinţă cu mai mulţi oameni şi o să lărgiţi cercul de prieteni c-aveţi o serie de activităţi la care să vă puteţi duce împreună şi să fie deconectant.

HOROSCOP 28 IULIE 2019 PEŞTI

O să vă reţină atenţia cineva cu care o să rezonaţi pe palierul sufletesc şi o să faceţi cumva să cultivaţi relaţia. Poate-i adunaţi pe toţi ai voştri la o masă la iarbă verde, la piscină la malul mării, sau la un pescuit undeva să vă bucuraţi de aer, de peisaje, şi de anturaj.

HOROSCOP 28 IULIE 2019 BERBEC

Poate a sosit timpul să vă doriţi şi voi şi partenerul de cuplu un copil şi să vă pregătiţi de postura de părinţi. O să faceţi lumină într-o chestiune de ordin sentimental şi o să mergeţi, mai departe cu fiinţa care vă e aproape sufleteşte şi căreia vreţi să-i rămâneţi fideli.

HOROSCOP 28 IULIE 2019 TAUR

Se poate să primiţi nişte cadouri pentru casa, poate aţi avut cununie civilă, ori v-aţi mutat în casă nouă. Poate organizaţi o masă festivă la voi acasă şi luaţi în discuţie şi o plecare în următoarele zile, poate vă duceţi în vacanţă împreună cu mare parte dintre invitaţi.

HOROSCOP 28 IULIE 2019 GEMENI

V-aşteaptă cineva la masă, la o petrecere, poate are ceva important să vă declare, poate fi şi o cerere în căsătorie, la o adică. O întâlnire cu ecouri în sufletul vostru, poate vă hotărâţi să ajungeţi şi la căsătorie, c-aveţi încredere că e alegerea voastră per viaţa.

Articolul continua dupa publicitate

HOROSCOP 28 IULIE 2019 RAC

Simţiţi nevoia să faceţi ceva frumos pentru cineva apropiat căreia-i mulţumiţi în felul ăsta pentru vreun serviciu pe care vi l-a făcut cândva. Poate-o să vă duceţi la o cununie religioasă, la un botez ca să fiţi împreună cu oamenii pe care-i iubiţi şi o să v-atingă, acolo, la coarda sensibilă încât să aduceţi un plus de armonie în relaţie.