Connect with us
Horoscop Neti Sandu 11 februarie 2020. Leii primesc bani

Știri

Neti Sandu horoscop 9 – 15 septembrie 2019! 3 zodii vor avea mari câștiguri și sanse unice

Neti Sandu horoscop zilnic 9 septembrie 2019 pentru toate zodiile. Săptămâna aceasta este una intensă și plină de neprevăzut. Rune pentru perioada 9 – 15 septembrie 2019.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ

O să luaţi şi mai în serios o relaţie care vă poate aduce fericirea şi să va-ntemeiați o familie, să-ncepeți o viaţă nouă. Poate-ncepeți un proiect care să vă pună în valoare calităţile şi o să vă surprindă cât de frumos or să se-aşeze lucrurile şi să v-aducă şi profit.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢA

Se poate să mai cumpăraţi câte ceva pentru casă, e posibil să mai împrospătaţi şi aerul cu o lavabilă ceva, pe-acasă. O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi dacă tot o să vă simţiţi mai bine o să aveţi randament mai bun la slujbă şi chef de viaţă, de distracţie.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION

Prietenii vor să reluaţi nişte preocupări de timp liber ca să vă mai dezmorţiţi, să va-ncarcați energetic şi s-aveţi inspiraţie. Poate puneţi la punct o strategie de lucru şi o să munciţi în paralel cu serviciul ca să câştigaţi mai mulţi bani c-or să fie cheltuiali masive, acum, în toamnă.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

Se poate să luaţi un surplus salarial, ori poate lucraţi la ceva în particular, e vreo colaborare şi o să strângeţi un capital. O să vi se propună un job, o nouă postură şi o să vă relansaţi pe orbita socială, să atrageţi atenţia prin ceva care va scoate din anonimat.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN

E cineva care demult vrea să aveţi o explicaţie să puteţi merge mai departe într-o relaţie care-ntr-adevăr are viitor. Noutăţi care să vă dea alt elan, un interes pentru proiecte care să vă scoată din zona de confort şi o să vă descurcaţi pentru că sunteţi pregătiţi, v-aţi antrenat.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

Or să vă reuşească demersurile care ţin de acte şi de investiţii – poate găsiţi nişte plasamente bune. Se poate să faceţi nişte cheltuieli extrabugetare, dar să luaţi lucruri de care au nevoie şi ai voştri şi pe care puseserăţi ochii mai demult.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI

E cineva cu care-aţi fost într-o relaţie şi care vrea să mai încercaţi pentru că s-a schimbat şi-a învăţat ceva din ce s-a-ntâmplat între voi. O să puteţi renegocia un contract şi să cereţi mai mulţi bani, să vă târguiţi şi pentru orele de muncă, să fie mai puţine sau împărţite altfel.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC

Poate luaţi o sumă de bani, aşa, pe negândite şi-o să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite care va aprecia gestul. Poate vă interesaţi de înscrierea copiilor la şcoală, la grădiniţă, să alegeţi ce e cel mai bun pentru copiii voştri, ţinând cont şi de buget, să nu-l depăşiţi.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2019 TAUR

O să daţi frâu liber inspiraţiei şi-o să puneţi în practică nişte idei care pot fi o rampă de lansare pentru voi în carieră. Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să fie atras de voi, de felul vostru de a fi, de frumuseţea voastră şi să vă cucerească, mai ales pentru că-i daţi voie!

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI

E momentul să daţi şi pe la medic, în special dacă vă doare ceva, aveţi vreun disconfort. Se întrevede o reuşită în plan familial, poate v-aţi pus de acord în privinţa locuinţei pe care vreţi s-o schimbaţi, ori poate doar s-o măriţi, să mai construiţi o încăpere, un etaj.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2019 RAC

O să puteţi semna nişte acte, să luaţi avize favorabile şi să avansaţi cu nişte proiecte personale. Cineva care-a tot aşteptat un semn de viaţă de la voi şi nu l-a primit s-a hotărât să facă pasul decisiv şi să dea cărţile pe fatza, să dezgropaţi un adevăr.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2019 LEU

Poate le faceţi un apropo şefilor să vă mai dea nişte bani în plus la salariu, o primă, altceva care să recompenseze efortul. Vin bani de undeva şi o să vă bucuraţi de o lejeritate în mişcare, o să vă puteţi cumpăra şi vouă nişte lucruri şi celor dragi, că nu mai sunteţi strâmtoraţi cu banii.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top