Connect with us
NEWS ALERT Un pod din România s-a prăbuşit. Ce s-a întâmplat cu victimele

Știri

NEWS ALERT Un pod din România s-a prăbuşit. Ce s-a întâmplat cu victimele

O autobasculantă a fost prinsă sub resturile unui pod care s-a prăbuşit, miercuri, în comuna argeşeană Merişani.

Pompierii au intervenit pentru scoaterea unui bărbat care a rămas blocat în cabină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, din primele informaţii a reieşit că autobasculanta, în cabina căreia se aflau două persoane, a căzut de pe un pod care s-a rupt.

În momentul accidentului, în cabina autobasculantei se aflau două persoane, una dintre ele reuşind să iasă singură.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital

La faţa locului au intervenit două autospeciale de descarcerare, precum şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă.

Bărbatul blocat în cabina unei autobasculante, sub un pod prăbuşit, a fost eliberat de pompieri şi transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, pacientul a fost preluat de o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Citeşte şi Accident grav pe Valea Oltului. Ce s-a întâmplat cu victimele

Accident grav în această dimineaţă. Un microbuz în care se aflau 11 persoane s-a răsturnat luni seară pe marginea drumului, pe Valea Oltului, pe raza localităţii Călimăneşti.

Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, toate persoanele sunt conştiente şi au ieşit din microbuz iar o femeie care făcut atac de panică a fost asistată la faţa locului.

Pentru câteva zeci de minute, traficul rutier a fost blocat pe un sens pentru intervenţia echipajelor de la Ambulanţă, ISU şi Poliţie.

Planul roşu nu a fost activat în urma accidentului
“La faţa locului sunt prezente două ambulanţe, ale căror echipaje îi consultă pe toţi cei 11 călători. Din primele verificări se pare că nu sunt persoane rănite. Poliţia este la faţa locului”, a precizat Sandra Dăscălete.

Microbuzul s-ar fi răsturnat din cauza neadaptării vitezei de deplasare şi a rămas în afara părţii carosabile, răsturnat pe o parte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top