Connect with us

Știri

Nicolae Mitea in doliu. Tatal sau a murit

Nicolae Mitea este in doliu. Tatal sau, Vasile, a murit. Este a doua veste cumplita pe care o primeste fotbalistul in decurs de o saptamana dupa ce…

Nicolae Mitea este in doliu. Tatal sau, Vasile, a murit. Este a doua veste cumplita pe care o primeste fotbalistul in decurs de o saptamana dupa ce, joia trecuta, iubita sa, Irina, a pierdut o sarcina.

Nicolae Mitea si tatal sau nu aveau o relatie foarte buna, din cauza problemelelor pe care batranul le avea cu consumul de alcool. Vasile Mitea locuia singur, intr-o camera din Pantelimon.

Cu toate acestea, fostul fotbalist al lui Ajax Amsterdam sufera cumplit dupa trecerea in nefiinta parintelui sau. „Sambata la prazb m-au sunat matusile mele si mi-au spus ca murit. Infarct. Acum stau si ma uit la mormant si nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva. Este ingrozitor”, a declarat Nicolae Mitea pentru spynews.ro.

vasile mitea

Vasile Mitea. Captura Acasa TV

 

Mitea spunea, in urma cu ceva vreme, ca l-a ajutat cu bani pe tatal sau in incercarea de a-i schimba acestuia stilul de viata, insa barbatul nu a putut renunta la alcool.

Aceasta este cel de-al doilea eveniment nefericit care i se intampla fostului international roman, dupa ce iubita lui a fost nevoita sa faca o intrerupere de sarcina, in urma cu cateva zile.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top