Connect with us

Știri

Nicole Cherry s-a tranformat in Harajuku

Dupa ce o serie de poze o afisau pe cantareata intr-o tinuta extravaganta, aceasta vine cu explicatia.

Artista si-a pus mese de par in toate culorile posibile si a purtat o tinuta care a uimit pe toata lumea. Aceasta s-a transformat intr-un „harajuku”, un personaj pornit din Tokyo, care te duce cu gandul la veselie.

“Harajuku ma reprezinta asa ca m-a bucurat foarte mult propunerea venita din partea hairstylist-ului Adrian Perjovschi. Este un stil excentric, foarte indraznet, adoptat de tinerii pasionati de moda si stil in Japonia. Imi place foarte mult, mi se pare ca iti ofera o foarte mare libertate si iti poti exprima sentimentele prin intermediul machiajului, al coafurii si al hainelor in combinatii neasteptate”, a declarat Nicole Cherry.

Proiectul inedit, lansat de catre Jovsky Studio, a fost primit cu mare incantare de catre cantareata, care abia astepta o astfel de ocazie. Ce este de fapt harajuku? “Este vorba despre un personaj inspirat din harajuku, un fashion point din Tokyo unde se poarta totul cu atitudine. Personajele sunt foarte indraznete, avantgardiste, isi exprima trairile si emotiile prin culori tari folosite atat in vestimentatie, make-up si par. A fost o placere sa lucrez cu Nicole, ne-am distrat creand acest personaj pe care i l-am propus pentru ca mi s-a parut ca se potriveste perfect cu stilul ei”, povesteste Adrian Perjovschi, hairstylistul care a transformat-o pe Nicole Cherry intr-un personaj desprins parca din benzile desenate.

Pentru ca impactul sa fie unul de efect, coafura a fost completata de un make-up pe masura. “Acest look, cu ochii mari, rotunzi si buzele rotunjite si micute i s-a potrivit de minune lui Nicole. Ochii ei par a avea trasaturi asiatice. Iar genele extravagante si culorile vibrante ale machiajului s-au potrivit foarte bine cu personalitatea ei”, spune make-up artist-ul Cristina Barsan.

Pe langa tinuta care ar face-o geloasa si pe Lady Gaga, Nicole Cherry a mai venit cu o surpriza: Mama noastra”, o piesa emotionanta, pe care a lansat-o exclusiv in mediul online.

Piesa are un mesaj foarte puternic, adresat in special romanilor din afara granitelor tarii. „Ideea ne-a venit dupa ce am vazut documentarele <>. Mi-am dorit sa le raspund intr-un mod frumos celor care denigreaza imaginea romanilor. Avem o multime de romani demni de toata admiratia, cu care ne putem lauda peste hotare: Mihai eminescu, Aurel Vlaicu, George Enescu, Simona Halep si nu numai. Prin intermediul acestei melodii, am vrut sa subliniem toate lucrurile bune pe care le avem in Romania”, a declarat Nicole Cherry.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top