Categorii Știri

Nicoleta Svârlefus – cât de fricos ești în funcție de zodie

Acestea sunt cele mai fricoase zodii din horoscop. Esti si tu unul dintre cei tematori? Nicoleta Svârlefus a fost invitată la „Vorbește lumea” la Pro TV.

LOCUL 5: TAUR
Taurii sunt destul de conservatori și tradiționaliști, iar scoaterea acestora dintr-o rutină bine învățată poate fi elementul declanșator al fricii. Nu este vorba că nativul Taur nu face față noilor situații, ci pur și simplu este foarte comod cu lumea pe care și-a construit-o și nu vrea să o schimbe pe nimic.

LOCUL 4: SCORPION
Teama irațională a Scorpionului îl face să-și construiască o falsă aură misterioasă.

Scorpionul se apără prin lovituri decisive și strategii foarte complexe atunci când dă față cu situații noi de viață.

Pe plan sentimental, cea mai mare teamă a Scorpionului este să fie părăsit de persoana iubită pentru cineva mai frumos și mai deștept decât el, pentru că, după cum se știe, Scorpionii își urăsc la maximum concurența.

LOCUL 3: SĂGETĂTOR
Săgetătorului îi este frică să retrăiască momente care i-au atins coardele sensibile în trecut.

Acesta va fugi mereu de cine a fost și va căuta luminița de la capătul tunelului, rupând orice legătură cu primii pași în viață.

Săgetătorul, odată maturizat, îi poate inspira pe cei din jur în legătură cu capacitatea de a rezista în fața greutăților vieții.

Una dintre temerile cele mai mari ale Săgetătorului este teama de a rămâne fără bani, fiind uneori chiar o obsesie.

LOCUL 2: GEMENI
Gemenii se numără printre cele mai fricoase și lașe dintre zodii atunci când situațiile sunt foarte simple și clare.

Din cauza atingerii orgoliului, nativul Gemeni nu va recunoaște niciodată unde a greșit și se va victimiza excesiv în fața celorlalți.

Natura duplicitară a acestui semn zodiacal îl face mai fricos în fața lumii, jucând un rol pe care în sinea sa nu îl apreciază foarte mult, ba chiar când se află singur, între patru pereți, acesta se gândește dacă nu cumva ceilalți au dreptate când îi aduc critici.

LOCUL 1: RAC
Sensibilitatea Racului este notorie.

Racul înfruntă situațiile cu teamă și ajunge să își facă scenarii complexe despre situații ale căror rezolvare rezultă foarte simplă, și, culmea, de multe ori chiar în beneficiul lor.

Nativul Rac se ascunde de fiecare dată sub spada victimizării, aceasta fiind principala armă în confruntărie cu ceilalți oameni. Pe plan profesional, Racul se teme să nu îi fie recunoscută măiestria așa cum el și-ar dori.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-05-18T11:34:12+03:00 11:34

Share
Scris de
Adrian Vrauko
Stiri Despre Nicoleta Svarlefus

Acest site foloseste cookies.

Read More