Connect with us
Nicoleta Svârlefus Horoscop 23 august 2019 - Weekendul aduce furtună mare în casele zodiilor

Știri

Nicoleta Svârlefus: Ce job ți se potrivește în funcie de zodie

Fiecarei zodii i se potrivesc anumite contexte profesionale, datorita aptitudinilor dar si personalitatii sale. Așa s-ar explica faptul cǎ unii se simt în elementul lor la locul de muncǎ, reușind destul de repede și ușor tot ce-și propun, în timp ce alții înainteazǎ greu și au senzația ce ceea ce fac este extenuant și total nepotrivit.

Tot astfel se poate explica și faptul cǎ ne simțim mai atrași de anumite meserii, decât de altele.

BERBEC- tot timpul în competiție!

Acest nativ este foarte activ, energic, ambițios și competitiv. Urǎște rutina și complacerea într-o meserie care nu-l provoacǎ și nu-i pune la treabǎ inteligența ascuțitǎ. Îi place sǎ ținteascǎ sus, este fǎcut sǎ conducǎ și sǎ impunǎ regulile jocului, motiv pentru care rareori se mulțumește cu postura de subordonat.

E o infuzie de putere, inspiratie, entuziasm si curaj pentru toti cei cu care colaboareaza si lucreaza, totusi atitudinea de sef nu-l ajuta in crearea unor relatii armonioase la locul de munca. E cu lumea, dar de fapt e mai mult pe cont propriu.

Adorǎ meseriile în care existǎ provocare și care îi pun adrenalina în mișcare. Este foarte prompt și ferm în decizii, chiar și în situații de crizǎ, lucreazǎ foarte bine sub presiune și îi plac sarcinile dificile care-i testeazǎ inteligența și priceperea. Muncește mai mult pentru ambițiile sale decât pentru bani. Ştie foarte bine cǎ, odatǎ ce-și îndeplinește scopurile, vin și banii.

I se potrivesc de minune meseriile si mediile competitive, care cer inițiativǎ, combativitate, curaj și ambiție.

TAUR – treaba ca la carte!

Taurul are drept calitǎți de referințǎ tenacitatea, perseverența, rǎbdarea și stabilitatea. Are nevoie de un mediu stabil, sigur, de un teritoriu al lui in care sa lucreze netulburat si nestingherit. Daca are si un salariu/venit bun, atunci e linistit si munceste cu cel mai mare drag si spor.

Ritmul lui poate fi foarte lent, uneori imposibil de înțeles de nativii altor zodii, dar ceea ce construiește cu dǎruire și chiar încǎpǎțânare dureazǎ în timp și aduce multe beneficii pe termen lung. Se simte atras de meseriile care-i pot asigura o anume stabilitate și siguranțǎ. Acceptǎ ușor pozițiile subalterne, pentru cǎ îi place sǎ i se spunǎ ce are de fǎcut, mai mult decât sǎ conducǎ.

Orice ar face, Taurul nu pierde nicio clipǎ din vedere miza, profitul spre care se îndreaptǎ. Pentru el este important, nu neapǎrat cât și ce muncește, ci mai degrabǎ care este câștigul lui. Ia decizii destul de greu și numai dupǎ o analizǎ atentǎ a riscurilor.

GEMENI – pe mai multe fronturi in acelasi timp!

Acest nativ este un maestru al comunicǎrii. Este fǎcut sǎ se miște în permanențǎ, sǎ mijloceascǎ și sǎ faciliteze schimburile de informații sub toate aspectele. Cum îi place sǎ fie mereu în mișcare, sǎ-și satisfacǎ mereu curiozitatea vazând și fǎcând lucruri noi, cunoscând oameni interesanți și documentându-se, nu va putea sta niciodatǎ într-un birou cu ochii ațintiți în ecranul unui computer toatǎ ziua. Sau, dacǎ se va întâmpla asta, va fi foarte nefericit.

Gemenii au nevoie de stimulare mentalǎ, de lucruri care sǎ le ținǎ mereu interesul viu și atenția treazǎ. De aceea, ei obișnuiesc sǎ se ocupe de mai multe activitǎți odatǎ, chiar dacǎ pe unele le abadoneazǎ din mers, odatǎ ce nu mai prezintǎ interes.

Simțul umorului nu le lipsește, iar inteligența îi ajutǎ sǎ iasǎ și din cele mai grele situații. Totuși, deseori sunt superficiali și împrǎștiați. Au nevoie sǎ lucreze în parteneriat cu persoane mult mai organizate decât ei.

RAC – nimic fara echipa!

Racul este un jucator de echipa prin excelenta. Are un simt al camaraderiei pe care e greu sa-l intalnim la alte zodii si stie sa creeze un spatiu cald, primitor si confortabil pentru grupul, echipa, colectivul in care lucreaza.

Racul are un simț excelent al oportunitǎților conferit de intuiția ascuțitǎ și senzitivitatea accentuatǎ, greu de egalat de alte semne zodiacale. În afarǎ de faptul cǎ are rǎbdare și este extrem de tenace, știe exact când este momentul potrivit sǎ acționeze pentru a obține ce-și dorește.

De asemenea, soluțiile lui nu sunt niciodatǎ la îndemâna oricui și nici ușor de intuit de cei cu care se aflǎ în competiție. El nu atacǎ niciodatǎ frontal și din plin, ci din lateral și în momentul în care te aștepți cel mai puțin.

Racul este semn al stabilitǎții și familiei, ceea ce înseamnǎ cǎ acești nativi pot reuși în orice activitate care are legǎturǎ cu copiii ( protecția copilului, afaceri cu jucǎrii sau articole pentru copii, literaturǎ dedicatǎ copiilor) sau cu familia și casa. Racii au și o imaginație deosebitǎ, precum și simț artistic de excepție, de aceea mulți dintre ei se pot orienta spre domenii artistice (muzicǎ, dans, picturǎ, actorie) sau spre scris.

LEU – Nu-si pierde vreme cu maruntisuri.

Leul știe mereu sǎ se punǎ în luminǎ, sǎ strǎluceascǎ și sǎ acapareze atenția tuturor. Nu se straduieste sa obtina recunoastere, pentru ca stie ca i se cuvine. Radiazǎ de energie, poftǎ de viațǎ și optimism. Ţintește întotdeauna sus și nu acceptǎ prea ușor sǎ fie subaltern. Fuge de detalii, munca de birou, organizare la nivel mic. Are nevoie de mize mari, eventual unice sau pe care nu le-a mai atins nimeni inainte.

La serviciu, are o atitudine superioara, e stapan pe el si pretinde, astfel atragandu-si deseori antipatii si rivalitati. In schimb, e generos si stie sa-i motiveze pe cei cu care lucreaza, atata timp cat pozitia lui nu e in pericol.

Ambițios, autoritar, bun lider, creativ, generos și optimist, Leul atrage foarte ușor oportunitǎțile dorite. Este strǎlucitor mai ales atunci când se aflǎ în poziții de conducere și are putere de decizie.

FECIOARA – calitate, nu cantitate!

Nativul Fecioarǎ este, de regulǎ, cel mai organizat, ordonat și harnic, din tot zodiacul. Îi place sǎ pǎstreze ordinea în toate și sǎ ia în calcul toate detaliile. Nu-și asumǎ riscuri, nu-i plac schimbǎrile și nu viseazǎ neaparat la șefie. Este genul de persoanǎ care este conștientǎ de impactul acțiunilor ei asupra celorlalți sau asupra rezultatelor companiei unde lucreazǎ. Lucreazǎ cu responsabilitate și are o logicǎ imbatabilǎ. Cauta perfectiunea in toate. Calitatea premium si standardul ridicat au fost inventate de o Fecioara.

Isi ajuta mereu colegii, este mereu in serviciu, vrea mereu sa fie utila.

Se spune cǎ este angajatul perfect, tocmai datoritǎ organizǎrii si disciplinei. Rareori viseazǎ la poziția de șef, iar dacǎ se întâmplǎ sǎ ajungǎ la cârmǎ, are nevoie de un partener care sǎ conducǎ, pentru ca ea sǎ se poatǎ ocupa de detalii. Precizia, logica și inteligența o recomandǎ pentru IT, matematicǎ, contabilitate, cercetare. Iar afinitatea pentru sǎnǎtate și nutriție fac din ea un excelent medic (sau asistent medical), farmacist, nutriţionist ori specialist în terapii alternative.

Dragostea pentru plante și animale o pot îndrepta și spre medicinǎ veterinarǎ și afaceri cu plante. Sǎ nu uitǎm, însǎ, cǎ Fecioara adorǎ sǎ se punǎ în slujba oamenilor și sǎ ajute, ceea ce înseamnǎ cǎ este fǎcutǎ pentru orice afacere care constǎ în vânzarea de servicii.

BALANŢA – justete si eleganta inainte de toate.

Elegantǎ și rafinatǎ, Balanța alege mereu locurile de muncǎ care-i pot oferi un mediu armonios în care sǎ-și desfǎșoare activitatea. Nu se dǎ în vânt dupǎ munca fizicǎ și fuge cât o țin picioarele de vulgaritate și grosolǎnie. Se descurcǎ de minune în toate domeniile care necesitǎ diplomație, abilitǎți de comunicare, judecatǎ dreaptǎ, onestitate, simț estetic, eleganțǎ și bun gust.

La locul de munca, este extrem de dibace in a aplana orice conflict si tensiune, in a negocia totul si a gasi cea mai comoda si confortabila solutie si cale pentru toti. Ea nu e multumita fiind doar ea multumita, ci e multumita cand e pace si toata lumea lucreaza in buna intelegere. Atunci are cele mai bune rezultate.

Se descurca excelent in zone in care e necesara diplomatia, abilitatea de a crea relatii si colaborari, dar si in contexte in care joaca rol de mediator si prmoter. Simțul estetic și afinitatea pentru artǎ și frumos, o recomandǎ și pentru meserii precum: designer, stilist, muzician, actor, dansator, creator de parfumuri, fotograf. Balanța are o afinitate aparte și pentru mâncǎruri rafinate, motiv pentru care se poate implica într-un fel sau altul și în meserii legate de arta culinarǎ.

SCORPION – concentrare si seriozitate!

Scorpionul se poate lǎuda cu o tenacitate de neclintit, o ambiție uluitoare și o forțǎ interioarǎ de care nu dispune niciun alt semn zodiacal. El poate rezista în cele mai grele condiții de lucru și este capabil sǎ sacrifice orice urmǎ de confort personal, dacǎ este convins cǎ meritǎ. El este foarte conștient cǎ fǎrǎ efort nu ajungi nicǎieri și tocmai de aceea acceptǎ compromisurile și condițiile uneori foarte aspre.

Ii place sa aiba biroul intr-un loc discret, nu foarte usor de accesat. Daca nu se poate, atunci va avea tot timpul grija sa nu fie chiar toate lucrurile sale la vedere.

De regula are un aer misterios si mereu cu un auto-control de neclintit. Nu deranjeaza, daca nu e deranjat. Iar lucrul in echipa este acceptat, nu dorit. Mai ales cand are scopuri clare, accepta ca unele mijloace nu sunt pe placul lui.

Nu este neglijabilǎ nici capacitatea lui de a manipula oamenii și împrejurǎrile, întorcând lucrurile în favoarea lui. Uneori poate fi lipsit de scrupule în drumul lui spre succes. Însǎ, un lucru e cert: ajunge mereu unde își propune. Este potrivit pentru orice meserie care cere stǎpânire de sine, intuiție și profunzime. Poate fi un excelent detectiv, psiholog, chirurg, ofițer, detectiv, ocultist, psihiatru, ginecolog, sexolog, medic legist.

Meseriile preferate de un Scorpion mai pot fi legate de administrarea banilor altora (în asigurǎri, bǎnci, bursǎ, fisc). Politica este de asemenea o arenǎ tentantǎ pentru un Scorpion.

SǍGETǍTOR – entuziasmul, cheia reusitei!

Sǎgetǎtorul miroase succesul de la distanțǎ și știe sǎ-l primeascǎ în viața lui cu o nonșalanțǎ incredibilǎ. Ca și când este ceva firesc și i se cuvine. Atitudinea pozitivǎ, încrederea în forțele proprii și inteligența îl ajutǎ de fiecare datǎ sǎ ajungǎ acolo unde își dorește.

E un idealist convins si stie cum sa priveasca mereu viata cu seninatate. E o sursa de bucurie si optimism pentru cei cu care lucreaza si se potriveste cu mediile de lucru progresiste, axate pe explorare, jovialitate si felixibilitate.

E-adevǎrat cǎ uneori poate fi greu de suportat de către partenerii, asociații sau coechiperii lui, din cauza aroganței și a remarcilor directe și dure, dar toate acestea i se trec repede cu vederea, pentru cǎ pur și simplu nu te poți supǎra pe el. Are un simț al umorului delicios și o capacitate de repliere spectaculoasǎ, care-l ajutǎ sǎ iasǎ din orice situație dificilǎ.

Se simte atras de meserii care au legǎturǎ cu strǎinǎtatea sau cu limbile strǎine, filozofia, religia sau justiția. Activitǎțile științifice și spirituale îl atrag în egalǎ mǎsurǎ. La fel și cele care implicǎ transporturi, comunicare, import-export, sport. Deseori, este ghid spiritual, teolog sau profesor/trainer.

În orice caz, munca lui trebuie sǎ îi permitǎ sǎ cǎlǎtoreascǎ, sǎ învețe mereu lucruri noi, sǎ cunoascǎ diverse culturi și civilizații.

CAPRICORN – profesionalism desǎvârșit!

Orice meserie ar alege Capricornul cel riguros și responsabil, sigur o va face cu profesionalism. Este poate cel mai serios din tot zodiacul și cel mai orientat spre ascensiune. Însǎ nu are acces rapid la succes (precum un semn de foc de exemplu), ci înainteazǎ cu pași mici și fermi, binemeritați. Destul de reticent în fața schimbǎrilor, de multe ori rateazǎ oportunitǎți frumoase. De aceea, deseori îi poate lua mult timp pânǎ sǎ ajungǎ în vârful unei ierarhii.

Însǎ odatǎ ajuns acolo, știe sǎ-și pǎstreze poziția și veniturile, cu prudențǎ. Capricornul își poate alege orice profesie care îi oferǎ șansa permanentǎ de ascensiune și evoluție. El trebuie sǎ aibǎ mereu în fațǎ un pisc înalt, un azimut. Altfel, nu simte cǎ trǎiește.

Uneori e perceput ca ursuz, lipsit de umor si flexibilitate. Si chiar asa este. De aceea, nu-si face prieteni, camarazi si parteneri de afaceri usor, iar cei pe care ii are au trecut sigur testul timpului, de regula fiind putini si buni.

Ca urmare a talentului organizatoric, rigurozitǎții și seriozitǎții, poate face carierǎ în politicǎ, în armatǎ, medicinǎ, justiție, arhitecturǎ. Poate fi și un strǎlucit istoric, cercetǎtor, filozof, matematician. Sau un talentat alpinist ori geolog.

VǍRSǍTOR – previzibil e plictisitor!

Vǎrsǎtorul cel avangardist, inovator și excentric, are nevoie în primul rând de libertate de mișcare și de independențǎ. Nu suportǎ sistemele rigide și regulile stricte, ori impunerile. El dorește sǎ-și exprime creativitatea în mod plenar și sǎ i se permitǎ sǎ-și expunǎ ideile originale, uneori geniale, de aceea alege frecvent meserii liberale.

E un coleg simpatizat si admirat cu usurinta de colegi si parteneri. Are idei bune si nu le tine niciodata pentru el. Ii place sa fie cu oamenii, sa lucreze in grup, chiar daca isi ia uneori avans fara preaviz sau o ia in directia opusa fata de cea stabilita.
Cariera lui cunoaște suișuri și coborâșuri, determinate de rǎsturnǎrile de situație care-i marcheazǎ întreaga viațǎ. Iubește oamenii și este mereu gata sǎ-și ajute și sǎ-și susținǎ colegii. Vǎrsǎtorul nu este atras câtuși de puțin de istorie sau de lucrurile vechi, ci are afinitate pentru tot ce este nou, modern, avangardist. Îl inspirǎ în special tehnologia de ultimǎ orǎ, mai ales în IT și comunicații.

I se potrivesc ca o mǎnușǎ meseriile nonconformiste: astrolog, esoterist, bioterapeut, radiestezist. Poate strǎluci în domenii de avangardǎ: modǎ, aviație, cinematografie, televiziune. Dar poate fi și un scriitor sau orator excelent.

PEŞTI – creativitate nelimitata!

Acest nativ are nevoie sǎ creadǎ, sǎ punǎ suflet și pasiune în ceea ce face, pentru a reuși sǎ atingǎ performanțele visate. Este ajutat de intuiția fascinantǎ și de imaginație. Cel mai important pentru un nativ Pești este sǎ -și urmeze vocea interioarǎ, voința sufletului. Dacǎ va alege un drum profesional în care nu are încredere sau care nu i se potrivește, poate ajunge chiar la depresii prelungite.

Nu reuseste sa respecte un program prea strict si nu colaboreaza bine cu oameni care un simt practic foarte dezvoltat si niste rigori clare. El creeaza si lucreaza bine in medii flexibile.

Cu colegii este ca un salvator, apropiindu-se in mod special de cei care au diverse nevoi sau probleme.

Creativitatea poate cǎpǎta culoar de expresie în domenii artistice : picturǎ, fotografie, design, muzicǎ, dans, actorie. Imaginația poate fi folositǎ cu succes în scrieri, iar intuiția, în meserii care au legǎturǎ cu publicul, merketingul, publicitatea.

Binecunoscute sunt si empatia, sensibilitatea și altruismul Peștilor, calitǎți care îi fac potriviți pentru medicinǎ sau alte meserii prin care pot ajuta oamenii.

Nicoleta Svârlefus, Astrocafe.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top