Connect with us
Horoscopul pentru sambata, 29 iunie 2019

Știri

Nicoleta Svârlefus: Zodiile care nu iartă

Cum stau zodiile la capitolul iertare și trădare? Astrologul Nicoleta Svârlefus ne scoate din dubii!

Nicoleta Svârlefus: Berbecii și Gemenii îi supără des pe cei din jur cu ironiile lor

„E preferabil să exersăm iertarea, pentru că o facem pentru noi. De pe 15, 16 aprilie încolo o să avem un nou start în viață, când va fi Lună Nouă în Berbec.

Berbecul este iute la mânie, dar e iute și la iertare. El este orientat către progres și nu vrea deloc să stea pe loc. Trece repede peste tot ce s-a întâmplat. Privește mereu spre viitor.

Citește și: Nicoleta Svârlefus: care sunt cele mai stresate zodii și ce trebuie să facă

Berbecul mai degrabă îi supără el pe alții. Nu e foarte atent la cum primesc cei din jur cuvintele lui. Nu are răbdare. E prea direct, prea dur, prea impulsiv.

Taurul nu are ca punct forte iertarea. Se agață mult de experiențele trecute. Consideră că e un semn de slăbiciune să uite, să ierte. Păstrează suferința chiar și o viață întreagă.

Nativul Gemeni este destul de nehotărât. Ba iartă, ba nu iartă. Are destul de multă flexibilitate. Păstrează mereu ușa deschisă în comunicarea cu celălalt. Uită și trece mai departe. Reușește și el să îi supere pe ceilalți prin ironii și sarcasm.

Racul este și el unul din semnele atașate de trecut. Este un semn al trecutului prin definiție. Are tendința să stea acolo, în suferință, să o trăiască profund. Reușește să se autoflageleze de multe ori.

Leul este un semn fix. Renunță greu la punctele sale de vedere. Dacă se supără, preferă să dispară sau să scoată omul respectiv definitiv din viața lui. Are posibilitatea, capacitatea de a-i supăra pe cei din jur printr-un comportament brutal.

Fecioara iartă destul de ușor având în vedere că are capacitatea de a trece ușor de la un punct de vedere la altul. Vede lucrurile multidirecțional. Este flexibilă. Fecioara poate fi tripolară.

Trebuie să se asigure că a învățat ceva, că a îmbunătățit lucrurile. Trebuie să dea de înțeles ce a înțeles. E bine ca Fecioara să aibă mai multă răbdare, să fie mai îngăduitoare.

Balanța are capacitatea de a trece ușor peste tot. Balanța nu neapărat uită, dar trece peste. Balanța poate fi ușor rănită.

Scorpionul nu poate să ierte, nu poate să uite. Trebuie să învețe să treacă peste pentru că îi va fi mai bine.

Săgetătorul este semn de foc mutabil. Are capacitatea de a ierta și de a merge mai departe. E orientat către progres, iertare și evoluție. Trece ușor peste experiențele dureroase.

Capricornul nu iartă ușor. De multe ori, acest nativ ia în serios tot ce se întâmplă. Poate să dea drumul unei suferințe doar dacă e de părere că îl ajută să evolueze.

Vărsătorul e cam incert. E imprevizibil chiar și în ce privește iertarea. Poate ierta lucruri care pentru noi par greu de iertat și să nu ierte un lucru mărunt.

Nativul Pești este cel mai sensibil. Acesta oferă cele mai multe șanse la iertare, dar nu e neapărat sănătos pentru el. Nu vrea să rupă relațiile, să supere pe cineva sau pur și simplu are prea multă compasiune. Lasă mult prea mult de la el și acordă prea multe șanse”, a declarat Nicoleta Svârlefus în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top