Noi promisiuni ale PSD pentru pensionari. Ce ar urma să se întâmple până 2020 cu pensia

Ultimul update: joi 10 mai 2018 14:48 Data publicării: joi 10 mai 2018 14:48
Autor , în Știri

Președintele PSD Liviu Dragnea și mână lui dreaptă, premierul Viorica Dăncilă, au avut o întâlnire cu reprezentanții pensionarilor social-democrați.

Șeful PSD a făcut noi promisiuni pensionarilor și nu s-a ferit să critice guvernările de dreapta și partidele de opoziție.

„Suntem acuzați mereu că PSD ar fi partidul pensionarilor. Și dacă ar fi așa, ne-ar onora această expresie. Da, este partidul care s-a gândit în permanență la situația pensionarilor, dar nu numai. 

Nu te poți gândi doar la creștere economică, nu te poți gândi doar la creșteri de salarii, care sunt foarte importante și necesare, nu te poți gândi doar la relaxări fiscale pentru mediul de afaceri, foarte necesare, și, în același timp, să nu te gândești și la pensionari”, le-a spus Dragnea pensionarilor.

Dragnea, atac la guvernările de dreapta, în fața pensionarilor

„Aduceți-vă aminte o expresie crudă care a ieșit din gurița cuiva cu funcție înaltă, acum mulți ani de zile, când vorbea de ieșiri din sistem. Asta arată cinismul care îi caracterizează în general pe reprezentanții partidelor de dreapta.

Ieșiri din sistem. adică pensionarii, în viziunea lor, sunt niște cifre, care trebuie analizați în urma unor analize pur statistice, fără să se gândească că aici este vorba de oameni, este vorba de milioane de oameni, care au necazuri, care au suferințe și care așteaptă ca societatea, pentru care au muncit o viață, să le întoarcă măcar o parte din respectul cuvenit. 

PSD a fost, este și va fi partidul care susține fără ezitare o viață mai bună pentru pensionari. De asta să nu vă îndoiți niciodată”, a spus Dragnea, care a mulțumit seniorilor pentru susținere.

În cele din urmă, Liviu Dragnea a mai făcut o serie de promisiuni pensionarilor.

„Luăm măsuri, cel puțin până în 2020, care să creeze un sistem de pensii stabil, solid, care să nu mai lase niciun pensionar în zona de sărăcie și să nu mai lase niciun pensionar în situația în care să se gândească dacă mâine are bani de hrană, de plata facturilor sau de medicamente”, a arătat șeful PSD.

Citește și: Premierul Viorica Dăncilă vine cu noi precizări despre pensii. Ce se întâmplă cu pensia de stat și cu cea privată

Citește și: Lia Olguța Vasilescu a anunțat ce se întâmplă cu Legea Pensiilor și punctul de pensie

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii
 1. grigore , 10 mai 2018 la 15:19

  nu va referti la si la anul 2050 ? ( ce pensionari vor mai fii in 2020 -rusine) PSD mergeti pe drumul Taranistilor …drum bun

 2. dumy , 10 mai 2018 la 17:00

  Nu stiu cine sunt acei pensionari care AL CRED PE MINCINOSUL ACESTA , dar ce intrebare pun si eu ,sunt convins ca sunt cu miile ! Eu si multi alti pensionari cu judecata Nu vor crede niciodata vorbele scoase din gura fara acoperire a lui dracnea , sunt pur si simplu sloganuri electorale !!!

 3. ciociu , 10 mai 2018 la 23:43

  Oameni mizerabili sunt, tradatori de tara!!!!!!!!1

 4. Gica , 11 mai 2018 la 6:37

  Minciuni ca sa poata sta la putere de unde bani de pensii daca locuri de munca ioc mergeti dupa pnt mincinosilor

 5. Ionica , 11 mai 2018 la 6:41

  Minciuni psd egal pnt

 6. TITI , 11 mai 2018 la 9:45

  De ce pensiile nu s-au indexat cu rata inflatiei la timp? De ce am impresia ca madam Viorica a lui Dancila este tot atat de intelighenta ca si Elena lu Ceausescu? De 20/20 poate sau mmmm din Israel?

 7. GICA , 21 mai 2018 la 11:02

  banditi nu respecta legea,ei se ocupa numai sa-l scape pe acest.bandit de puscarie.asfel ca pensionari pierd dela 1 ianujarie niste drepturi cuvenite.ducetiva dracului cu aceasta lia,tata vasilica simrestulu tattelor,ducetiva si vindeti praz si varza,luatil si pe mos teaca.care se pretinde om al legi,harababura din justie se dadoraeaza acestui om periculos.LA GOAPA DE GUNOI DELA GLINA.

 8. vasile , 21 mai 2018 la 11:12

  o gasca de incopetenti,pe care ia adunat DRAGNEA SA-L SCAPE DE PUSCARIE.UNDE ESTE INDEXAREA HOTILOR.LA GHROAPA DE GUNOI DELA GLINA.BOILOR.GASCA DE PROSTI,HOTI SI INCOMPETENTI.DACA NU VA ESTE FRICA DE CE A-TI SARIT LA GATUL LUI ORBAN CARE CA UN CETATEAN A FACUT O SESIZARE,NU STITI CA CEI CARE AU CUNOSTINTA DE ANUMITE FAPTE ILEGALE,POATE FI PEDEPSIT.TATA FIREA IN LOC SA SE OCUPE DE CAPITALA,ISI AROGA FUNCTIA DE PRIMAR GENELA AL ROMANIEI.ASTA NU ESTE UZURPARE DE FUNCII IDIOTILOR