Connect with us
Noi scaune în avioanele Wizz Air. Anunțul companiei aeriene

Știri

Noi scaune în avioanele Wizz Air. Anunțul companiei aeriene

Wizz Air anunță că 110 aeronave din flota sa, de tip Airbus. vor beneficia de un nou model de scaune.

110 Aeronave Airbus din flota Wizz Air vor fi echipate cu un nou model de scaune. Compania aeriană a semnat cu Geven pentru echiparea a 110 Airbus-uri A321NEO.

Wizz Air este una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creștere din Europa și cel mai mare transportator aerian low – cost din Europa Centrală și de Est.

Wizz Air Holdings Plc anunță astăzi, în cadrul expoziției Aircraft Interiors Expo 2018, că în urma unui proces de selecție riguros, a semnat un nou acord cu GEVEN.

Compania aeriană va achiziționa un nou model de scaun Essenza, ultima inovație GEVEN, pentru a echipa 110 aeronave Airbus A321neo. Aceste scaune vor începe să fie livrate din ianuarie 2019, dar și pe parcursul următorilor 5 ani.

Conform prețurilor de listă actuale, valoarea noului contract cu GEVEN este de aproximativ 44 de milioane de euro.

O serie de reduceri au fost acordate companiei Wizz Air pentru această comandă ce acoperă 110 aeronave noi. Noul acord va contribui la oferirea de confort sporit tuturor pasagerilor, având în același timp și un impact pozitiv asupra operațiunilor companiei aeriene.

Scaunul cu greutate redusă aduce un consum redus de combustibil, care se reflectă în scăderea impactului asupra mediului. De asemenea contribuie la eforturile WIZZ de reducere permanentă a costurilor operaționale.

Citește continuarea pe air24.ro!

Citește și: O nouă rută aeriană WizzAir deschisă la toamnă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top