Connect with us
Un barbat a murit si alte opt persoane au fost ranite, dupa ce s-au electrocutat pe lacul Tarnita din judetul Cluj, luni seara.

Știri

Noua oameni, electrocutati pe lacul Tarnita. Un barbat a murit

Un barbat a murit, luni seara, pe lacul Tarnita, iar alte opt persoane au fost ranite dupa ce s-au electrocutat. Incidentul ar fi pornit de la o hidrobicicleta electrica.

”Un barbat a decedat, luni seara, dupa ce a fost electrocutat pe lacul Tarnita. Au fost efectuate manevre de resuscitate de catre un echipaj medical, dar fara succes, astfel incat a fost declarat decesul. De asemenea, mai multe persoane electrocutate au necesitat ingrjiri medicale, una dintre acestea fiind in stare grava. La locul incidentului, au fost trimise doua echipaje medicale dar si o autospeciala pentru victime multiple”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, pentru Mediafax.

Citeste si: Accident groaznic in Bacau

Din cei opt electrocutati, trei se afla intr-o stare mai grava. Barbatul decedat avea 30 de ani si era din judetul Salaj. Politia Cluj a demarat o ancheta in acest caz pentru a stabili cum s-a intamplat aceasta tragedie.

Tarnita este un lac de acumulare lung de 8 kilometri si cu o suprafata de circa 215 ha. Situat la vest de municipiul Cluj Napoca, este una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din judet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top