Connect with us
Twin Peaks

Știri

Noul sezon din celebrul serial ,,Twin Peaks”, amânat. Vezi când va avea premiera

Atunci când a fost lansat, în 1990, serialul ,,Twin Peaks” a avut parte de cronici extrem de elogioase din partea criticilor şi a primit 14 nominalizări la premiile Emmy.

Și în România, serialul ,,Twin Peaks” s-a bucurat de un număr mare de fani, care au fost atrași de povestea tinerei Laura Palmer, personajul în jurul căruia se desfășoară acțiunea.

CITEȘTE ȘI: EVENIMENTELE ZILEI DE 10 IULIE

La sfârşitul anului 2014, Showtime a confirmat faptul că Sheryl Lee şi Dana Ashbrook, interpreţii personajelor Laura Palmer respectiv Bobby Briggs vor juca în noul sezon al serialului „Twin Peaks”. Și actorul Kyle MacLachlan va relua rolul din acest serial celebru, cel al agentului FBI Dale Cooper.

Serialul ,,Twin Peaks” a avut până în prezent două sezoane și a fost difuzat de ABC în anii 1990 și 1991. Cele două sezoane au fost recompensate cu trei Globuri de Aur, două Primetime Emmy și un premiu Grammy.

David Lynch a declarat în 2014 că ,,există anumite complicaţii”. În aprilie, renumitul cineast a anunţat că se retrage din proiect din cauza unor motive bugetare: ,,După un an şi patru luni de negocieri, am părăsit acest proiect, pentru că nu mi se dau suficient de mulţi bani pentru a realiza un serial aşa cum consider eu că trebuie să îl realizez”, a spus cineastul.

O petiţie prin care internauţii au cerut revenirea lui Lynch în proiect, a fost semnată de peste 30.000 de persoane. Printre semnatari s-a aflat inclusiv fiica regizorului, care a publicat şi un mesaj video prin care îi cerea tatălui ei să revină în proiectul „Twin Peaks”. Se pare că aceste rugăminţi au funcţionat, pentru că, la jumătatea lunii mai, David Lynch a anunţat că a finalizat negocierile cu postul Showtime şi că a acceptat să regizeze continuarea acestui serial TV.

La rândul lor, producătorii de la Showtime au acceptat ca noul sezon din „Twin Peaks” să conţină 18 episoade, un număr dublu faţă de cele comandate iniţial.

Cel de-al treilea sezon al „Twin Peaks” va avea premiera în 2017, după 25 de ani de la difuzarea episodului final din acest serial-cult.

Sursa foto: thedissolve.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top