Connect with us

Știri

NU MAI E CALE DE INTOARCERE! Bianca Dragusanu a luat aceasta decizie in legatura cu Victor!

De cand au aparut fotografii cu Bianca Dragusanu si Virgil, caruia i se spune si Fucky, lumea astepta o reactie oficiala din partea roscatei pentru a lamuri ce fel de relatie mai exista intre ea si Victor Slav.

Vedeta a confirmat ca intre cei doi nu mai exista comunicare de mai bine de o saptamana si ca, in acest moment, este o femeie singura, care isi vede de viata ei. La un an si ceva de la despartirea tumultuoasa dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav, timp in care s-a incercat repararea relatiei pierdute, Bianca este tot singura.

CITESTE SI: OANA ZAVORANU O AMENINTA PE CARMEN HARRA

“Situatia mea sentimentala? Sunt singura si ma iubesc asa”, sustine Bianca Dragusanu, scrie cancan.ro. O sursa apropiata vedetei a facut cateva declaratii pentru CANCAN.ro in legatura cu situatia dintre ea si Victor: “Nu s-au mai vzut si nu si-au mai vorbit de mai bine de o saptamana. Si, pentru prima data, parca asa este cel mai bine. Bianca nu a mai spus niciodta ca este singura pana acum, de fiecare data a evitat raspunsul la aceasta intrebare. In sfarsit, a ajuns la nivelul la care ii este indiferent ce se intampla cu Victor”.

Cat despre Victor Slav, in targ se vorbeste ca s-ar iubi cu o femeie de afaceri pe nume Alina Marulis, semn ca baiatul de la meteo trage si la bani.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top