Nu mai pupați bebelușii pe buze! Îngerașul acesta era să moară din cauza unui simplu sărut!

Ultimul update: vineri 15 martie 2019 12:44 Data publicării: vineri 15 martie 2019 12:44

Un sărut pe buze de la o rudă a putut să însemne moarte pentru un bebeluș de doar un an. Timp de patru zile, viața micuței a atârnat de un fir de ață. Totul, de la un simplu sărut.

Kaylah Merritt era o fetiț jucăușă, plină de viață. Deodată, trupul ei a fost acoperit e o iritație dureroasă. Dusă de urgență la spital, medicii au diagnosticat-o cu eczemă herpetică, cauzată de virusul herpes simplex.

A fost nevoie de două runde de tratament cu antibiotice agresive pentru a o „smulge din ghearele morții”, după cum au povestit medicii.  

Totul a început de la un sărut. Familia fusese vizitată de o rudă care avea herpes activ pe buze. Așa cum procedează prea multe persoane, musafirul a pupat bebelușul pe buze, transmițându-i virusul. În cazul copiilor, poate fi fatal. 

„După ni s-a explicat cât de gravă era situația, am fost disperați. Nu ne venea să credem că fiica noastră ar putea muri din cauza unui sărut. Dacă nu am fi mers imediat la spital, Kaylah nu ar mai fi fost aici, astăzi.”

Când au auzit plânsetele bebelușului, părinții și-au dat seama că ceva era în neregulă. „Plângea atât de tare, era clar că ceva o durea!”

Când a venit momentul să o schimbe, au văzut că avea întreg corpul acoperit de o iritație. „A fost un coșmar! Am încercat cât am putut de mult să rămânem calmi, să nu o speriem și pe ea.”

Ajunși la spital, explicațiile medicilor i-au înmărmurit. Kaylah fusese infectată cu virusul herpetic, care, în cazul bebelușilor, poate fi fatal. Acum, părinții fetiței vor ca oamenii să învețe din drama lor și să renunțe la obiceiul de a pupa copiii pe buze. 

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii