Connect with us
Nepoata lui Stalin locuieste in Statele Unite ale Americii, are 44 de ani si nu seamana nici pe departe cu dictatorul din URSS.

Știri

Nu o sa iti vina sa crezi cum arata acum nepoata lui Stalin! FOTO

Iosif Visarionovici Stalin a fost unul dintre cei mai sangerosi dictatori ai lumii, insa nepoata lui nu ii seamana nici pe departe.

Iosif Vissarionovici Stalin a fost unul dintre cei mai sangerosi dictatori ai lumii, insa nepoata lui nu ii seamana nici pe departe.

Nepoata lui Stalin se numeste Chrese Evans, are 44 de ani si locuieste in Portland, statul american Oregon. Ea este budista si detine un magazin de antichitati.

Svetalana Alliluyeva, singura fiica a lui Stalin, a fugit din URSS in anul 1966 si s-a stabilit in SUA, unde l-a cunoscut pe tatal lui Chrese Evans. Ea este cea mai mica dintre cei trei copii ai familiei si a fost botezata Olga, insa a decis sa isi schimbe numele.

Nepoata lui Stalin

nepoata lui stalin 3

Nepoata lui Stalin 2

nepoata lui stalin 4

Nepoata lui Stalin 4

nepoata lui stalin

„Pentru mine Stalin era unul dintre cei trei oameni care au castigat Al Doilea Razboi Mondial, alaturi de Roosevelt si Churchill. Apoi, mama mi-a spus despre crimele comise de el”, a spus nepoata lui Stalin pentru Express of the UK.

Mama ei a murit in urma cu cinci an, la varsta de 85 de ani, din cauza cancerului.

„Viata mamei mele s-a rezumat la a se dezice de asocierea cu Stalin si la a incerca sa isi construiasca o viata noua”, a mai spus nepoata lui Stalin, care are un look inedit, cu multe tatuaje si piercing-uri.

Milioane de oameni au murit in timpul regimului condus de Iosif Vissarionovici Stalin, intre 1929 si 1953. El a guvernat cu mana de fier, transformand URSS intr-o superputere militara.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top