Connect with us
Nu s-a tuns 50 de ani și nu și-a spălat părul timp de 11 ani. Cum arată acest bărbat

Știri

Nu s-a tuns 50 de ani și nu și-a spălat părul timp de 11 ani. Cum arată acest bărbat

Povestea părului unui Vietnamez șochează pe oricine. El poartă în cea mai mare parte a timpului un fular pe cap și are nevoie de ajutorul soției pentru a-l da jos.

Tran Van Hay, din Vietnam, nu și-a tăiat părul de mai bine de 50 de ani. Însă, dincolo de acest lucru, șocant este că bărbatul nu s-a mai spalat pe cap de peste 11 ani.

Tran Van Hay a decis să nu se mai tundă, după ce a trăit o experiență traumatizantă în tinerețe. Când avea 25 de ani, el s-a îmbolnăvit după ce s-a tuns la un frizer. Experiența a fost atât de șocantă că el a căpătat o teamă de a se mai tunde.

În cea mai mare parte a timpului, el își ține părul înfășurat într-o eșarfă.

Din cauza părului extrem de lung, el a fost nevoit să renunțe la profesia de fermier. Greutatea părului a început să-i provoace probleme de echilibrare, ceea ce a dus la limitarea activităților sale de zi cu zi.

Potrivit soției sale, întreaga lui personalitate, dar și prioritățile din viața sa s-au schimbat odată cu creșterea părului.

Cu toate că părul lui măsoară aproximativ 3 metri și este mai mare decât al lui Hoo Sateow, deținătorul Guinness World Record, el nu și-a dorit să oficializeze acest lucru. Tran Van a murit în 2010, la vârsta de 79. Până în ziua în care a murit el a trăit cu părul lung.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top